Luk

Rørt Carlos Tevez takker af i Boca

| Cup 3 | 1 kommentar

Infoboks

Velez Sarsfield - Boca Juniors
Torneo de Transición (25/10)
Oddset 2,70 2,90 2,65
bet365 2,60 3,10 2,60

37-årige Carlos Tevez stopper i Boca Juniors, fordi han vil bruge mere tid med familien, men et decideret karrierestop er der ikke nødvendigvis tale om.

Den tidligere argentinske landsholdsspiller Carlos Tevez takker af i Boca Juniors denne sommer.

Tevez vil nu bruge mere til med familien, efter han for tre måneder siden mistede sin far, men han er trods en fremskreden alder ikke nødvendigvis færdig med fodbold.

- Jeg ved ikke, om jeg kan sige, at jeg stopper karrieren, for måske har jeg lysten til at spille igen om tre måneder. Men jeg vil ikke bære Bocas farver. Det kapitel er lukket, siger Tevez på et pressemøde ifølge ESPN og tilføjer:

- I dag er en af de mest triste dage i mit liv, men jeg er glad for min beslutning. Jeg er ikke på 100 procent mentalt, så jeg føler, at jeg er nødt til at træde væk, og det er, hvad jeg gør.

- Jeg er i god form, men Boca har brug for, at jeg giver 120 procent. Jeg kan ikke give det til klubben i dag. Jeg har ikke engang haft tid til at sørge, efter min far døde. Jeg kom tilbage for at spille lige med det samme.

- Nu har jeg brug for tid væk fra banen for at være sammen med min familie, siger Tevez.

Carlos Tevez slår fast, at han ikke vil spille for en anden argentinsk klub, men angriberen holder altså døren på klem for udlandet.


Af Martin Schmidt
Lørdag 23. oktober