Luk

Rørt Lukaku vil besøge Eriksen på hospitalet

| EM | 39 kommentarer

Infoboks

Inter - Genoa
Serie A (21/08)
bet365 1,33 5,25 9,50

Romelu Lukaku vil besøge Christian Eriksen så snart, det er muligt, og han har fået lov af Belgiens landstræner Roberto Martinez, fortæller Inter-stjernen.

Romelu Lukaku sendte en rørende hilsen, da han scorede i Belgiens åbningskamp mod Rusland, efter Christian Eriksen havde fået hjertestop i Parken og var kommet på hospitalet.

Lukaku, som er Eriksens holdkammerat i Inter, er stadig meget berørt af situationen med sin ven, og han vil gerne besøge Eriksen på hospitalet, når det bliver muligt.

Det fortæller den belgiske stjerne på onsdagens pressemøde forud for kampen mod Danmark torsdag.

- Jeg vil gerne besøge ham på hospitalet, og jeg har allerede talt med træneren om det, og han forstår det godt. Han er enig, siger Lukaku på pressemødet.

- I morgen efter kampen sender jeg en besked til ham, men lige nu vil jeg lade ham tilbringe tid sammen med familien.

Kampen mellem Danmark og Belgien sparkes i gang torsdag klokken 18.00.


Af Sara Margren

39 kommentarer

aloevgaard 18:38          
Som en anden har skrevet i et andet forum, så kunne det være fint af de danske fans at lave et stående bifald el. når/hvis han bliver udskiftet uanset hvor mange mål han så har lavet imod os.
Kong Dario 18:55          
Helt enig. Kæmpe chef
DameNdoye 18:57          
Nogen der ved hvor man kan gense Belgiens pressekonference?
Interforlivet 19:19          
Jeg kendte primært til fodboldspilleren, Lukaku, inden han skiftede til Inter. Efter skiftet har jeg lært mennesket, Lukaku, lidt bedre at kende idet jeg (sjovt nok) følger klubben ret tæt.

På baggrund af det må jeg sige at det ikke overrasker mig en tøddel at han udviser så meget omsorg for sin holdkammerat, Christian Eriksen. Lukaku er på mange måder et samlende punkt i Inter, og jeg tror man får svært ved at finde en Inter-fan som ikke vil anerkende den påstand som sand. Lukaku investerer nemlig ikke først og fremmest i sig selv men derimod i holdet.

Det er ikke kun i bogstavelig forstand at han er et stort menneske.
fodboldfan85 19:23          
Jeg har godt set nogle historier om hans opvækst og sådan, meget trange kår. Men jeg syntes egentlig han var lidt kynisk og primitiv på fodboldbanen. Men efter det her er jeg bare kæmpe fan af Romelu Lukaku, sikke et stort menneske. Jeg håber også at de danske fans vil klappe af ham, ville jeg selv, hvis jeg skulle derind.

Synes det er meget beundringsværdigt når en spiller lige pludselig viser så flotte menneskelige egenskaber, det synes jeg man har savnet meget i fodbold.
spartan 19:24          
Jeg håber, at vi får en mulighed for at hylde ham derinde, uden at det er ved en scoring :) Det fortjener han godt nok
RasLas1997 19:30          
Lukaku er bare en dejlig mand. Han fortjener også en kæmpe hyldest.
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli