Luk

Rørt Modric: Det var et hårdt nederlag

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Real Madrid - Shakhtar Donetsk 2-3
Champions League gruppe B
29' 0-1 Tete
33' 0-2 Raphaël Varane
42' 0-3 Manor Solomon
54' 1-3 Luka Modric
59' 2-3 Vinicius Junior

Real Madrids Luka Modric var tydeligt skuffet efter Real Madrids overraskende nederlag på 3-2 til Shakhtar i Champions League.

Real Madrid tabte højst overraskende holdets første kamp i Champions League, da de onsdag aften tog imod Shakhtar.

Hvad der gjorde nederlaget endnu værre for Real Madrid var, at gæsterne manglede 10 spillere i opgøret på grund af corona-smitte. Alligevel førte Shakhtar 3-0 i pausen efter flere situationer med tvivlsomt forsvarsspil af Real.

Det skuffer midtbanemanden Luka Modric, der var tydeligt påvirket af nederlaget efter kampen.

- I første halvleg var vi slet ikke klar. Vi er nødt til at forbedre os, for vi manglede selvtillid i dag. Vi blev lidt bedre i anden halvleg, hvor vi scorede to gange, men det var et hårdt nederlag, siger Modric til Marca.

I weekenden venter der Real Madrid en stor kamp, da sæsonens første El Clasico mod Barcelona skal spilles, og på trods af nederlaget til Shakhtar, mener Modric, at Real Madrid nok skal være klar til den opgave.

- Vi er nødt til at stå sammen, tro på vores kvaliteter og vise, at vi ikke har glemt, hvordan man spiller fodbold. El Clasico er altid en speciel kamp, og jeg er sikker på, at vi nok skal være klar til den, siger han.

Kampen mellem Real Madrid og Barcelona spilles på Camp Nou på lørdag klokken 16.00.


Af Jonas Nielsen
Lørdag 5. december
Fredag 4. december