Luk

Rørt Ståle om N'Doye: Gjorde alt hvad vi kunne

| 3F Superliga | 29 kommentarer

Infoboks

Manchester United - FC København
Europa League Slutspil (10/08)
bet365 1,22 6,50 12,00
Oddset 1,25 5,70 12,00
YouBet 1,23 6,75 11,50

En tydeligt berørt Ståle Solbakken fastslår, at FC København gjorde alt, hvad de kunne, for at blive enige med Dame N'Doye om en forlængelse, men det var ikke nok.

FC København forlænger ikke med Dame N'Doye, da parterne ikke kunne blive enige om en ny aftale.

Senegaleseren skrev fredag på Instagram, at han ikke følte, at det var ham, der forlod FCK, men at klubbens tilbud ikke gav andre muligheder end et farvel.

Ståle Solbakken fastslår nu i et længere interview, at FCK strakte sig langt for N'Doye, og at parterne har talt ud, efter forhandlingerne brød sammen.

- Det er en beslutning, vi aldrig har truffet med tungere hjerte, men vi har heller aldrig været så klare i hovedet, siger en tydeligt berørt Ståle Solbakken til FCK TV.

- Alle instanser har været inde over, men jeg kommer ikke til at udlevere, hvem der sagde hvad, for det føler jeg ikke er det rigtige.

- Jeg kan sige, at vi strakte os langt, for N'Doye er den, han er. Alle kan forstå, der er kæmpe usikkerhed om N'Doyes situation. Vi har prøvet at gøre alt, hvad vi kunne, hvor vi var ansvarlige, samtidig med at vi løb en ganske stor risiko.

- Man skal huske, at N'Doye ikke selv forhandler sin kontrakt. Han lader andre gøre det; der har været både en dansk og en senegalesisk repræsentant ovre, som der altid har været.

- Jeg har haft en hjerteknusende samtale med N'Doye i går, men der er ingen vej tilbage. Vi har gjort alt, hvad vi kunne, og jeg tror, at han er indforstået med, at det er blevet sådan her.

Ståle Solbakken kalder desuden N'Doye for den bedste spiller i FC Københavns historie - og måske også den bedste i Superligaen.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Sara Margren

29 kommentarer

Hynkjii 16:00          
Ahh kan godt nævne et par stykker der var bedre. Grønkjær, Laudrup, zuma og sikkert et par stykker flere men han har da været rigtig god.
bruger 155188 16:02          
Laudrup i FCK var sku ikke god...
Jens Nielsen 16:07          
Agger var også bedre. Kigger vi lidt længere tilbage er N´Doye vel ikke i top 10. Schmeichel, Vilfort, Laudrup osv.
plutonium 16:07          
Laudrup er formentlig den største spiller, der har været i klubben, målt på talent og meritter, men som jeg har fået det fortalt (det var lige før jeg begyndte at have konkrete minder om fodbold, så kan ikke selv huske det), så var han ikke en specielt stor succes. Måske fordi han var på et helt andet niveau end holdkammeraterne, men uanset hvad, så må man vurdere spillerne ud fra hvordan de præsterede, mens de var i klubben.

Grønkjær vil jeg godt købe som en lige så stor profil for klubben, og Zuma er jo også en legende - men vurderet på at være kampafgørende både i ligaen og internationalt, så er den eneste jeg kan komme på, som er værdig til sammenligning Grønkjær.

Men det er også nemmere at udråbe angribere og kantspillere som værende de bedste og mest afgørende, for jeg vil da mene at Linderoth, Zeca, Jesper Christiansen m.fl. har været lige så savnede på holdet, når de var væk, og man kunne ikke være sikker på at holdet levede op til samme niveau, hvis de var fraværende.
Jeg mindes mange kampe, hvor bare det, at Linderoth ikke var med, var nok til at holdet præsterede på et MARKANT lavere niveau.
AK78 16:14          
Ja, Grønkjær og Zuma, kan helt ærligt ikke helt huske hvor god Brian var i FCK....
Men men FCK har virkelig haft mange gode angribere igennem årerne... det er svært at nævne en, men skal jeg det så siger jeg Zuma, han var en fantastisk god spiller, uden kun at vurderer ham på saksemålet mod Brøndby, han var også for god til Dansk fodbold... han kunne sagtens være endt på en højere hylde end Bielefeld.. husker der gik rygter om et bud på 80 mill. fra Arsenal- Dengang rigtigt mange penge.
jarosjak 16:27          
Historieløse er I. Simonsen og Elkjær burde springe over mange af de ovenfornævnte.
plutonium 16:29          
Så skal vi jo til at diskutere koncepter ;P

Simonsen og Elkjær har mig bekendt ikke spillet i den moderne Superliga, men var udlandsprofessionelle længe før Superligaen blev indført.
Søndag 9. august