Luk

Rørt Steinlein: Et øjeblik jeg aldrig glemmer

| Champions League | 1 kommentar

FC Midtjyllands Claus Steinlein var stolt og rørt efter holdets avancement til det første Champions League-gruppespil i klubbens historie.

FC Midtjylland er for første gang klar til Champions League efter onsdagens flotte 4-1-sejr over Slavia Prag.

Efter kampen havde direktør Claus Steinlein svært ved at sætte ord på, hvad det betyder for ham, at klubben er med i det fine selskab for første gang. 

- Det er slet ikke sunket ind. Det er en magisk aften, og det er helt uvirkeligt at se de hold, vi kan komme op imod, siger Steinlein. 

- Det er de største klubber i hele verden, som man som lille dreng har drømt om bare at komme til at se, og nu skal vi møde dem med FC Midtjylland.

- Det er først, når der er fløjtet af, jeg begynder på sådan noget med at blive rørt, men da vi scorede til 4-1, og jeg kiggede over på Svend Graversen og så, at den gamle ræv Ove Pedersen, som er æresmedlem og vores første træner i FCM, havde klare øjne, så begyndte mine øjne da også at blive klare.

- Og da jeg så kiggede op på Johnny Rune og Steen Hessel, som opfandt klubben, og Rasmus Ankersen, og kunne mærke, at de også var rørte, der kunne jeg mærke, at jeg både var stolt og rørt i øjnene, maven og hjertet. 

- Det var et øjeblik, jeg aldrig glemmer, og som jeg er ydmyg og stolt over, at jeg får lov til at opleve i mit fodboldliv og livet generelt. Jeg føler mig heldig, at jeg har fået lov til at være en del af FCM hele vejen.

Den største aften i historien

Claus Steinlein forsøger ikke at nedtone, hvad sejren har af betydning for klubben. 

- Det er en største aften i FC Midtjyllands historie. De tre mesterskaber var store, men det her er kæmpestort, fordi det er et resultat, som er godt for hele Danmark. Det betyder noget for langt flere mennesker end kun FC Midtjylland. Det er kulminationen på en vanvittig rejse. 

- Da jeg stod i Sky Boxen med de ti gæster, vi havde, kunne jeg godt mærke, at de gamle drenge var rørte. Vi har skabt noget magisk sammen i vores lille region, siger Steinlein. 

Der trækkes lod til gruppespillet torsdag klokken 17.00.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 29. november
Lørdag 28. november