Luk

Rojas: Skudstatistik så skidt ud mod FCK

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

SønderjyskE - Hobro
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,83 3,60 4,20
NordicBet 1,92 3,40 4,10
Oddset 1,85 3,50 4,30
YouBet 1,91 3,50 4,20

SønderjyskE føler sig snydt efter 0-3-nederlaget mod FC København, men manglede selv offensiv kvalitet, erkender Marco Rojas. 

FC København vandt en på papiret sikker 3-0-sejr, da SønderjyskE søndag gæstede Telia Parken. 

Under overfladen gemmer sig dog en lidt anden kamp, hvor FCK scorede via to straffespark og én sen dødbold, men hvor gæsterne har ganske godt med spille- og chancemæssigt. 

- Det var ikke langt fra det, som vi gerne ville med kampen. De var hjemme, så vi vidste, at de ville være dominerende i perioder. Det var vi klar på, siger Marco Rojas til bold.dk og fortsætter: 

- Vi forsvarede os ret godt. Men ting sker i fodbold, og de udnyttede de muligheder bedst muligt. Men kampen forløb lidt, som vi havde håbet. Vi havde nogle gode situationer, som vi kunne have gjort mere ved. 

Hvilke 'ting' mener du var afgørende?

- Straffesparks-kendelserne. Jeg synes, vi sørgede for, at de derudover ikke var en reel trussel. Der var ikke rigtig optræk til scoring. 

Hvordan så du straffesparkene?

- Jeg vil helst ikke sige for meget om dem. Det sker i fodbold, og nogle gange går det dit holds vej, nogle gange gør de ikke. Som sagt; vi havde nok af muligheder og angreb til selv at få scoret, og det er bedre, at vi kigger på ting end alt muligt andet, siger Rojas. 

I havde optræk til noget og muligheder, der røg forbi, men også nul skud inden for rammen?

- Ja, statistisk ser det lidt skidt ud, men vi havde eksempelvis nogle farlige dødbolde, der lige manglede det sidste, og hvis vi kan rette det sidste til i vores spil, kan vi blive et ret farligt hold. Det synes, at vi viste, siger Rojas. 

SønderjyskE blev i overtiden noteret for sit første skud på mål af midtbanespilleren Marco Rojas. 

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Mikael Blond
Onsdag 29. januar
Tirsdag 28. januar