Luk

Roland Nilsson: FCK blev desperate til sidst

| Europa League | 12 kommentarer

Roland Nilsson begræder IFK Göteborgs europæiske exit, og at FC Københavns desperate satsning sidst i kampen lykkedes.

IFK Göteborg kom foran 1-0 med 17 minutter igen af torsdagens opgør mod FC København, og det reagerede Ståle Solbakken i den grad på.

Kort tid efter blev Andreas Bjelland, Jens Stage og Viktor Fischer afløst af Mikkel Kaufmann, Pep Biel og Robert Mudrazija, og de tre offensive indskiftninger gav pote.

Mudrazija var involveret i begge FCK's lynscoringer, der sikrede en 2-1-sejr og dermed en billet videre i Europa League-kvalifikationen.

Den sene udvikling i kampen skabte ikke overraskende ærgrelse hos Göteborg-træner Roland Nilsson.

- Det er klart, at man er skuffet. Vi var foran 1-0, og det føltes, som om vi kunne gøre det, men så smed FCK alt, hvad de havde, ind og forsøgte desperat at komme fremad. Vi fik ikke justeret godt nok i situationen, og så løb de igennem og scorede det første mål.

- Vi vidste, at vi ville få chancer, i og med FCK havde et meget offensivt hold på banen, men så slog de et hjørnespark, hvor vi glemte lidt af det, vi har trænet på. Så var det 2-1, og så blev det svært for os. Vi gjorde et sidste forsøg for at få et mål, men desværre lykkedes det ikke.

- Da FCK skiftede tre offensive spillere ind, vidste vi, at nu havde de ikke noget at tabe længere. Vi vidste, det ville blive offensivt, og så handlede det for os om at få lukket af, men FCK har dygtige spillere, så de lykkedes alligevel med at komme igennem, siger Roland Nilsson.

Roland Nilsson stod fra 2011 til 2012 i spidsen for FCK, men efter 31 kampe blev svenskeren fyret.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

VIF57 12:03          
Og hvem vandt...............
Boomhauer 12:23          
Altså nu så jeg ikke kampen, men baseret på kampstatistik og fem minutters sammendrag her på bold, så skal IFK/Roland da være himmelrykt over ikke at være bagud med 3-4 mål inden de selv scorer. Han udlægger det jo som om, at IFK havde styr på kampen inden udskiftningerne. Var det virkelig tilfældet?
Hovedstadendanskemestre 12:26          
Nej, det var det ikke. IFK havde foruden målet samlet set en halv chance igennem hele kampen. FCK burde have scoret 2 i hver halvleg inden de kommer foran.
Nicodemus 12:30          
Syntes det er lige hårdt nok at tage Roland til indtægt for ordet "Desperat"... han brugte ikke det ord i nogen af de interviews som han gav efter kampen til svenske medier.

Generelt så var hans analyser af kampen meget sobre og denne artikel giver indtryk af at han får lagt ord i sin mund.

De svenske medier er generelt meget positive omkring kampen for IFK, som faldt med ære... et enkelt medie kalder det endda en sejr for begge hold, da den defensive organisation ser ud til at virke rigtig godt hos IFK, selv om Roland kun har været træner der i kort tid.
Romeo Detlev 12:47          
Men samlet set skammelige indsatser af FCK og AGF, selvfølgelig især sidstnævnte. Når de spiller så ringe, så sidder man som BIF´er da og håber på de ryger ud. Derimod må man tage hatten af for FCM. De spillede sgu skræmmende godt og jeg bryder mig sgu ellers ikke om dem...
DameNdoye 12:53          
Rimelig dumt at sammenligne FCKs præstation med AGFs igår. Du må være bif fan, Romeo
CopenhagenNoice 13:11          
Dybest set, et skammeligt indlæg..af Romeo D
Lørdag 31. oktober