Luk

Rolf Toft uheldig med svensk trænerfyring

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Rolf Toft uheldig med svensk trænerfyring
Foto: Vejle Boldklub

Klubjagtende Rolf Toft havde en god prøvetræning hos svenske Halmstad, men en trænerfyring har sat det mulige skifte tilbage.

Den tidligere AaB-angriber Rolf Toft er efter et glimrende efterår hos islandske Stjarnan på jagt efter sin næste arbejdsplads, og senest var han hos svenske Halmstad, hvor cheftræner Jens Gustafsson var tilfreds.

- Det gik godt hos Halmstad, Jeg fik ros af træneren, han så det, han håbede på fra mig, siger Toft til bold.dk og fortsætter:

- Men desværre blev han fyret i sidste uge, så nu står det lidt i stampe. Jeg har ikke hørt mere fra dem, og jeg aner ikke, hvad der skal ske. Derfor kigger vi også lidt rundt igen. Der er ikke flere prøvetræninger på programmet, som det ser ud nu, men det kan jo komme fra dag til dag.

Toft fejrede mesterskabet med Stjarnan for små to måneder siden, og han afviser ikke at vende tilbage. Heller ikke selvom klubbens danske assistent Henrik Bødker ikke fortsætter:

- Jeg vil bestemt ikke udelukke Stjarnan, men der er også andre spændende muligheder, så dem kigger vi på først.

- Henrik var en stor del af grunden til, jeg tog derop i første omgang, så det betyder da lidt, at han er væk. Men jeg kender jo de andre folk deroppe nu, så det er ikke udelukket, siger Toft.

Jens Gustafsson er i Halmstad blevet erstattet af den mangeårige Tippeliga-træner Jan Jönsson.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 18. oktober