Luk

Rolig AGF-træner: Vi skal bare arbejde videre

| 3F Superliga | 1 kommentar

David Nielsen var ærgerlig over søndagens nederlag til Randers FC, men cheftræneren for AGF er fortrøstningsfuld omkring holdets nærmeste fremtid.

AGFs stime på seks superliga-sejre i træk blev i søndags brudt af Randers FC, som besejrede De Hvide med 2-0 i 3F Superligaen.

Selvom David Nielsen var skuffet over kampens resultat, så tror AGF-træneren på at hans hold har den rette opskrift for fremtiden.

- Vi skal arbejde videre, som vi har arbejdet hele tiden. Vi ved, at vi ikke var dygtige nok i dag til at slå Randers på den eller den anden måde.

- Vi har et ungt hold, og vi skal blive ved med at bygge på og sørge for at blive bedre.

At søndagens kamp ikke blot resulterede i et nederlag, men også stoppede AGFs sejrsstime, har dog ikke den store indflydelse på David Nielsen.

- Vi har været gode, men det handler ikke så meget om hvad vi har været, men hvor vi skal hen.

- Den næste kamp er altid den vigtigste, og i dag har vi tabt. Det gør ikke mindre ondt, fordi vi har vundet nogen før den her.

Nederlaget betyder, at Randers erstatter AGF på tredjepladsen i 3F Superligaen.


Af Benjamin Alexander Helbo

1 kommentar

Freja1967 10:42          
Tror stadig han er den bedste træner for AGF pt. Han er en "macho" og det er vel det AGF går efter. Eller ..... ? Hvad vil AGF egentligt ??? Og hvordan finder de det ? Held og lykke til dette.
Søndag 13. oktober