Luk

Rolig Ancelotti: Der er hold med mere kvalitet

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Real Madrid - Inter 2-0
Champions League gruppe D
17' 1-0 Toni Kroos
64' 1-0 Nicolo Barella
79' 2-0 Marco Asensio

Real Madrid har masser af dedikation, erfaring og kvalitet, men der er også hold, der har endnu mere kvalitet, vurderer cheftræner Carlo Ancelotti. 

Real Madrid sikrede sig tirsdag aften førstepladsen i deres Champions League-gruppe, da de slog Inter med 2-0 på hjemmebane takket være scoringer fra Toni Kroos og Marcos Asensio. 

Det var cheftræner Carlo Ancelotti selvsagt godt tilfreds med og han så et højt niveau fra sine spillere, men der findes også andre hold, der har endnu mere kvalitet, vurderer han.

- Vi gør det godt. Vi er på et højt niveau lige nu og vi spiller med en solid defensiv. Nogle gange presser vi ikke så højt, men det har vi det fint med, for vi er komfortable. Vi ønsker ikke at skulle forsvare en åben kamp. Det er ikke altid så æstetisk, men vi gør det godt. 

- Vi har kvaliteten til at vinde La Liga og til at konkurrere om Champions League. Der er ingen hold, der har kvaliteten til at vinde Champions League, kun hold der kan konkurrere i turneringen. 

- Der er mere intense, der er hold med mere kvalitet. Vi er ikke intense i defensiven, for vi kan ikke lide at forsvare en åben kamp. Men vi har meget kvalitet, meget erfaring og meget dedikation, siger Carlo Ancelotti ifølge Marca. 

Der trækkes lod til ottendedelsfinalerne af Champions League på mandag. 


Af Andreas Roesen

1 kommentar

miks 23:02          
Alligevel lidt imponerende, at de har gjort det så godt med den trup.
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar