LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Roma bombede Barca ud af CL

| Champions League | 192 kommentarer
Celta udligner! Johnny Castro dukker op i feltet
Smask! Ousmane Dembélé scorer sit første La Liga-mål for Barca
Highlights: Træværket reddede Lazio mod Roma og Dzeko
Highlights: Masser af chancer i Barcelona-oprejsning og dermed et skridt nærmere titlen
Highlights: Messi bærer Barcelona forbi godt spillende Leganes
Roma bombede Barca ud af CL
Foto: Getty Images

Infoboks

Roma - Barcelona 3-0
Champions League Slutspil
6' 1-0 Edin Dzeko
58' 2-0 Daniele De Rossi
82' 3-0 Konstantinos Manolas
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
AS Roma leverede en stor overraskelse, da holdet tirsdag aften slog FC Barcelona 3-0 i Champions League og gik videre til semifinalerne på reglen om udebanemål.

AS Roma havde en stor opgave foran sig, da hovedstadsklubben tirsdag aften skulle forsøge at komme tilbage fra et 4-1-nederlag på Camp Nou mod FC Barcelona og spille sig i semifinalerne i Champions League.

Roma startede i en 3-5-2-formation med Edin Dzeko og Patrik Schick helt i front, mens Radja Nainggolan modsat den første kamp var at finde på italienernes midtbane.

Gæsterne fra FC Barcelona stillede til start med nøjagtig samme 4-4-2-opstilling som i det første opgør, og det betød blandt andet, at Lionel Messi og Luis Suarez var at finde i angrebet, mens Sergi Roberto tog sig af højrekanten.

AS Roma skulle få en drømmestart i jagten på den store overraskelse.

Allerede efter seks minutter modtog Edin Dzeko nemlig en lang bold i dybden fra Daniele De Rossi, og i en fri position foran mål kunne bosnieren sikkert gøre det til 1-0 til romerne.

Efter en halv time var Roma tæt på at fordoble føringen. Angriberen Patrik Schick modtog et præcist indlæg fra højre, men fra sin gode position i feltet formåede han ikke at ramme målet med sit hovedstød.

Det var netop i luftrummet, Roma formåede at true FC Barcelona. Ti minutter før pausen var Dzeko igen på spil efter et højt indlæg, men angriberens hovedstød blev pareret til hjørnespark af ter Stegen i Barca-målet.

Romerne kom dog ikke tættere på, og dermed sluttede de første 45 minutter med en 1-0-føring til hjemmeholdet.

12 minutter inde i anden halvleg blev det for alvor spændende i Rom. Gerard Pique begik straffespark på Edin Dzeko, og fra 11-meterpletten kunne anfører Daniele De Rossi gøre det til 2-0 – og så manglede Roma blot en enkelt scoring for at gå videre til semifinalerne.

Roma viste stor aggressivitet og jagtede det tredje mål. Tyve minutter før tid kom De Rossi til en fin hovedstødsmulighed, men afslutningen gik forbi Barca-målet.

3-0 målet skulle dog komme. Ti minutter før tid sendte indskiftede Cengiz Ünder et hjørnespark ind i panden på Konstantinos Manolas, som snittede bolden ind i det lange hjørne.

Barca jagtede til sidst en scoring med alt, de havde, men det lykkedes ikke spanierne at passere Alisson i Roma-målet.

Ousmane Dembele var tæt på at score i et fit Roma-mål, men franskmandens afslutning strøg lige over, og kampen endte dermed 3-0 til italienerne.

Roma er dermed videre til semifinalerne i Champions League efter reglen om udebanemål – de to opgør endte sammenlagt 4-4.


Af Anton Græsdal Maajen
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts