LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Roma-chef: Undskyld, De Rossi

| Serie A | 2 kommentarer
Highlights: Sassuolo - Roma (Serie A)
Legende forlader storklubben: 'Han har været det bankende hjerte på holdet'
Sådan skal det gøres, Liverpool: Se Romas vanvittige comeback mod Barcelona sidste sæson
Highlights: Genoa - Roma (Serie A)
Roma-chef: Undskyld, De Rossi
Foto: Getty Images

Infoboks

Roma - Parma
Serie A (26/05)
bet365 1,18 7,00 13,00
NordicBet 1,21 6,95 13,50
Oddset 1,20 6,80 12,50

Roma-direktør Guido Fienga siger undskyld til Daniele De Rossi for først nu at give klubikonet besked om klubbens beslutning.

Mandag meddelte Roma klubikonet Daniele De Rossi, at de ikke ønsker at beholde ham som spiller i den kommende sæson, og det fører nu til en skilsmisse, da den snart 36-årige midtbanespiller selv ønsker at spille videre.

Roma-direktør Guido Fienga siger undskyld til De Rossi for den sene udmelding.

- På vegne af klubben vil jeg gerne sige undskyld til ham for, at vi ikke har snakket sammen tidligere. Der har været nogle udfordringer uden for banen, og vi har haft flere problemer. 

- Alt det her er kulminationen på, hvad der er sket i denne sæson. Klubben er opmærksom på de fejl, der er blevet lavet, og det er stor intern kritik lige nu, siger Fienga ifølge footballitalia.net og tilføjer:

- Jeg forklarede Daniele, at klubben ikke længere anser ham som spiller, men vi mener, han kan hjælpe os som klub. Han har opført sig som en direktør i lang tid. 

- Han vil ikke selv sige det, da han ønsker at fortsætte som spiller, men han er klar til at påtage sig store ansvarsområder. Derfor inviterede jeg ham til at gå direktørvejen. Han kan hjælpe mig og måske endda afløse mig med det samme.

De Rossi har ikke afvist, at han kan vende tilbage til Roma efter karrierestoppet, men lige nu ser han sig selv mere som træner end direktør.


Af Mikael Blond

2 kommentarer

maxbakketop 08:30          
Han har opført sig som en direktør i lang tid.
Sååå han møder senere end de andre spillere?
Beezzz 21:42          
Ka´ han ikke fyre et par stykker i ledelsen.
Onsdag 22. maj