Luk

Roma kunne ikke få hul på Sassuolos defensiv

| Serie A | 3 kommentarer
Highlights: Sassuolo - Roma (Serie A)
Legende forlader storklubben: 'Han har været det bankende hjerte på holdet'
Sådan skal det gøres, Liverpool: Se Romas vanvittige comeback mod Barcelona sidste sæson
Highlights: Genoa - Roma (Serie A)
Roma kunne ikke få hul på Sassuolos defensiv
Foto: Getty Images

Infoboks

Sassuolo - Roma 0-0
Serie A

AS Roma kunne ikke skyde hul på Sassuolo-forsvaret og måtte nøjes med 0-0, da de to klubber lørdag aften tørnede sammen i Serie A's næstsidste spillerunde.

AS Roma havde brug for en sejr i klubbens kamp for Champions League-fodbold i den kommende sæson, da de lørdag aften var på besøg hos Sassuolo i næstsidste spillerunde af Serie A.

Klubben lå før opgøret på en femteplads med 62 point, og hovedstadsklubben havde derfor brug for at sætte tre styks på kontoen for at holde trit med Atalanta og Inter i subtoppen af Serie A.

Det skulle dog ikke vise sig let at nedlægge værterne fra Sassuolo.

Jeremie Boga havde første halvlegs bedste forsøg i tillægstiden, men Robin Olsen-konkurrenten Antonio Mirante diskede op med en glimrende redning, der sørgede for 0-0 ved pausen.

I anden halvlegs første kvarter truede både Stephan El Shaarawy og Edin Dzeko mod Sassuolo-målet, men ingen af de to Roma-profiler formåede at få bolden over målstregen.

Med et kvarter tilbage forsøgte også indskiftede Justin Kluivert sig mod mål, men hans forsøg prellede af på ydersiden af venstre stolpe, og AS Roma måtte derfor se langt efter kampens første scoring.

I tillægstiden fik Roma rent faktisk bolden i nettet, men målet blev underkendt for offside.

Roma må rejse tilbage til den italienske hovedstad med en pointdeling efter 0-0 mod Sassuolo, der gør det særdeles udfordrende at indhente Atalanta og Inter i Serie A's sidste spillerunde i næste weekend.

Roma har nu 63 point, mens Atalanta og Inter har henholdsvis 65 og 66 point med en kamp i baghånden.


Af Daniel Laursen
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni