Luk

Roma ragede kastanjerne ud af ilden i 5-2-sejr

| Serie A | 1 kommentar

Roma kom bagud og smed en føring mod oprykkerne Benevento, men vandt til sidst 5-2 i Serie A. Edin Dzeko scorede to gange.

Roma tog søndag imod Serie A-oprykkerne Benevento, som inden opgøret havde fået en udmærket start på Serie A-livet med to sejre over Sampdoria og Bologna og så et nederlag til Inter.

Roma var inden kampen på fire point, og søndag fik man en sløj start på kampen, da et skud fra Gianluca Caprari fra kanten af feltet blev rettet af og fløj i mål i en blød bue i mål til 1-0 til Benevento efter fem minutter.

Roma lod sig dog ikke kue, og man pressede siden på for udligningen. Efter fine muligheder fik Pedro reduceret på et oplæg af Lorenzo Pellegrini, og så var Roma på 1-1.

Det blev også 2-1 inden pausen, da Edin Dzeko blev spillet dybt af Henrikh Mkhitaryan og omsatte sikkert.

Men Roma var dog ikke færdige med at have problemer, da Caprari begyndelsen af anden halvleg var tæt på en ny scoring, inden Benevento fik reduceret efter 55 minutter.

Gianluca Lapadula tog et straffespark, som han brændte, men alligevel var han hurtigst over returen, og så var Benevento igen på lige fod med favoritterne.

Men så skruede Roma op og efter 69 minutter bragte Jordan Veretout værterne på 3-2 fra straffesparkspletten.

Senere skulle Dzeko øge til 4-2 efter en kontra, hvor Roma var tre spillere alene igennem, og så kom Carles Perez på tavlen til allersidst, da han gjorde det til 5-2 efter en strålende dribletur.

Roma er nu på syv point, mens Benevento er på seks.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 24. november
Mandag 23. november