Luk

Roma: Totti lyver - vi tilbød ham stor rolle

| Serie A | 4 kommentarer
Roma: Totti lyver - vi tilbød ham stor rolle
Foto: Getty Images

Infoboks

Francesco Totti blev ifølge Roma tilbudt rollen som teknisk direktør i klubben tidligere på året, og så mener klubben i øvrigt, at Totti lyver, når han beskylder klubben for at ekskludere ham fra afgørende beslutninger.

Francesco Totti var tidligere mandag ude i lidt af en marathon-tilsvining af Romas ledelse, da han på et pressemøde meddelte, at han stopper i klubben, hvor han har været direktør siden karrierestoppet for efterhånden et par år siden.

Han gav udtryk for, at han er blevet udelukket fra at have en stemme i de store beslutninger i klubben, og at den amerikanske ejer James Pallotta ville have romerne ud af den italienske hovedstadsklub.

Nu svarer Roma igen.

Klubben skriver således på sin hjemmeside, at man tidligere på året har tilbudt ham rollen som teknisk direktør – og så afviser klubben ellers alle beskyldninger.

- Vi tilbød ham rollen efter Monchis (tidligere teknisk direktør, red.) afsked, og vi ventede på hans svar, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vi mente, at rollen, som vi tilbød Francesco, er en af de højeste positioner i klubben, og at den selvfølgelig kræver total dedikation, hvilket er tilfældet i alle ledende positioner i klubben.

- Vi var klar til at være tålmodige med Francesco og hjælpe ham med at opnå skiftet fra at være en stor spiller til at være en stor manager. Derfor tilbød vi ham rollen som teknisk direktør – en rolle, som vi troede, han kunne gro ind i, og som vi tilbød ham for at støtte ham, mens han vænnede sig til den nye tilværelse.

- Mens vi forstår, hvor svært det må være for ham at beslutte at forlade Roma efter 30 år, så mener vi, at hans udlægning af fakta og de beslutninger, der er taget i klubben, er både fantasifulde og langt fra virkeligheden, skriver klubben.

Totti var desuden ude at sige, at han var klar til at tage en rolle i sin hjerteklub, hvis den fik ny ejer. Klubben skriver dog, at ejeren ingen intentioner har om at sælge hverken nu eller senere.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 20. juli
Fredag 19. juli