Luk

Romo ramt af fyrværkeri efter Kaba-frelser

| Jupiler Pro League | 5 kommentarer

Infoboks

Westerlo - Oud-Heverlee
Pokal (01/12)
Oddset 2,10 3,65 3,10
bet365 2,05 3,40 3,25

Den tidligere Silkeborg IF-keeper Rafael Romo frygter for hørelsen, fordi han blev ramt af fyrværkeri i kølvandet på Sory Kabas sene 2-2-udligning i weekenden for OH Leuven.

Den udlejede FC Midtjylland-angriber Sory Kaba scorede i weekenden sit første mål under sit lejeophold i belgiske OH Leuven, da han udlignede til 2-2 mod Standard Liege og sikrede point dybt inde i overtiden, efter OH Leuven blot havde reduceret til 1-2 få minutter før.

Men scoringen fik et ærgerligt efterspil, for nogle fans på Standard Lieges stemningstribune kunne ikke håndtere udligningen, hvorfor de kastede fyrværkeri mod OH Leuven-målmanden Rafael Romo, som forlod Silkeborg i 2020.

Romo blev ramt og nu frygter han for at have mistet hørelsen på sit ene øre. Det fortæller cheftræner Marc Brys.

- Romo var stadig i chok og var døv på det højre øre en time efter kampen. Yderligere undersøgelser vil vise, om det er midlertidigt eller mere permanent, fortæller han til Niewsblad og fortæller, at Romo fik en undskyldning fra Standard Lieges formand efter kampen.

Søndag var Romos hørelse ikke helt tilbage, skriver avisen, der melder, at 31-årige Romo mandag skal til videre undersøgelser.


Af Jonas Dalgård
Mandag 29. november