LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Ronaldo åbnede målkontoen i Juventus-sejr

| Serie A | 13 kommentarer
Ronaldo åbnede målkontoen i Juventus-sejr
Foto: Getty Images
I sin fjerde kamp for Juventus fik Cristiano Ronaldo hul på bylden, og portugiserens to scoringer sikrede værterne en sejr på 2-1 over Sassuolo.

Juventus havde inden søndag fået en fornem sæsonstart med maksimumpoint efter tre kampe, men Cristiano Ronaldo havde endnu sit første mål til gode efter skiftet fra Real Madrid.

Søndag fik portugiseren så muligheden igen, da Sassuolo var på besøg i Torino, og på forhånd var gæsterne ubesejrede, og de bed også i perioder fint fra sig hos de forsvarende mestre.

Værterne satte sig dog på opgøret fra kampens start, men de helt åbne chancer lod vente på sig.

Efter 19 minutter fik Emre Can afsluttet på en nedfaldsbold, men midtbanespillerens forsøg strøg lige forbi venstre stolpe.

Seks minutter senere måtte Sassuolo-keeper Andrea Consigli på overarbejde for at holde gæsterne inde i kampen. Han diskede op med en flot redning på Mario Mandzukics ellers fine forsøg.

I første havllegs tillægstid forsøgte også Cristiano Ronaldo sig med et forsøg, men det blev blokeret. Til gengæld skulle portugiseren kun bruge fem minutter efter pausen for at få hul på målbylden, men der skulle hjælp fra gæsterne til.

Gianmarco Ferrari var tæt på at heade bolden i eget net efter et hjørnespark, men stolpen reddede ham i første omgang, inden Cristiano Ronaldo var over riposten på målstregen og let sendte Juventus i front med sin første scoring.

Ronaldo var dog langt fra færdig, og efter 65 minutter fordbolede han føringen efter en fornem Juventus-kontra, der blev sat i gang efter et hjørnespark til Sassuolo. Emre Can førte bolden frem i høj fart, inden han sendte kuglen videre til Ronaldo, der med en knastør afslutning gjorde det til 2-0.

Offensivspilleren skulle også få flere muligheder for at fuldbyrde sit hattrick. Første gang efter 73 minutter, men Consigli var vågen og reddede let Ronaldos forsøg.

Fire minutter senere var det dog Ronaldos manglede skarphed, der forhindrede et hattrick. Han blev spillet helt fri med et indlæg, men tæt under mål sendte han umarkeret den store mulighed forbi.

Otte minutter før tid fik Ronaldo så en tredje mulighed på en ripost, men igen manglede præcisionen.

I stedet fik gæsterne reduceret i kampens tillægstid. Et indlæg fra venstresiden endte i hovedet på Khouma Babacar, der flot steg op og headede bolden i nettet. 

Ikke nok med det måtte Juventus også slutte kampen med 10 mand, da Douglas Costa modtog et direkte rødt kort. Det ændrede dog ikke på, at Juventus vandt kampen, og de forsvarende mestre topper altså derfor fortsat Serie A med maksimumpoint efter fire runder. 

Andetsteds hentede Genoa på hjemmebane en smal sejr over Bologna, der blev slået med 1-0. Krzyzstof Piatek stod for kampene eneste mål, da han efter 69 minutter hamrede en flad afslutning i nettet lidt uden for feltet. Genoa fik dermed sæsonens anden sejr og har nu seks point, mens Bologna endnu er uden sejr.

I Udinese blev der ikke fundet en vinder, da Torino var på besøg. Rodrigo De Paul bragte ellers værterne i front med en velplceret afslutning efter 28 minutter, men Soualiho Meites udligning fire minutter efter pausen blev kampens sidste. Begge hold står derfor med fem point efter fire kampe.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

13 kommentarer

han_solo 17:00          
Jeg ser ikke meget Serie A normalt, men hvordan dømmer dommerne normalt i den liga?

At Costa kan nikke en skalle direkte foran dommeren og kun få gult virker helt hovedløst. At han så ovenikøbet smider sig til højre og venstre, deler albuer ud og spytter folk i ansigtet, har da lige gjort ham til en stærk konkurrent til Neymar for mindst sympatiske brasilianer!
Ini 17:01          
Fedt, så er han igang! selv om personligt altid vil savne ham i La Liga.
Egentlig skægt, hvordan både hans første assist og nu første mål for Juve, begge har været i den mere humoristiske kategori.
forza roma! 17:03          
Nærmest imponerende at Douglas Costa kunne lave så mange svinestreger på så kort tid. En albue, et forsøg på en skalle og så en spytklat i hovedet på en modspiller. Alt sammen inden for 30 sekunder:) Der kommer til at falde en seriøs karantæne.

Derudover så er der ingen tvivl om at Ronaldo kommer til at score virkelig mange mål i år. Han brænder godt nok nogle store, men han kommer til gengæld også til 4-5 kæmpe chancer, hvilket viser hans enorme næse for at være det rigtige sted.
Larzraz 17:05          
Costa var en skændsel, hvad fanden går der igennem hans hoved. Fattede virkelig ikke, han først får rødt efter VAR. Hold nu op hvor dækker Matuidi et stort område i dag, han er virkelig god. Cancelo var også stærk, smuk assist til Ronaldo. Han tager dog nogle gange nogle vanvittige chancer. Hvad fanden laver Ferrari lige på det første mål? Fedt nok Ronaldo har fået åbnet kontoen, så kan det være det løsner lidt op i spillet.
( O ) 17:13          
Måske er det derfor Costa aldrig helt har slået igennem. Måske er han bare helt blæst i skallen, f.eks til træning.
Svært at holde af fra nu af simpelthen. Komplet skændsel.
Mania 17:30          
Jeg læste på football-italia at det tog Ronaldo 28 forsøg og hans fjerde kamp at åbne kontoen for mål for Real Madrid sidste sæson.

Det skete også i denne kamp. Ronaldo´s 28´ forsøg i sin fjerde kamp for Juventus xD

Ret skægt.
Boldmonark 17:40          
Odgaard....skal han ikke hjem og have noget spilletid ?. Spild af talent..
Lørdag 16. februar