LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ronaldo bliver med '1000 % sikkerhed' i Juve

| Serie A | 9 kommentarer
Highlights: Juventus - Fiorentina (Serie A)
Juventus sikrer sig ottende mesterskab på stribe
De sociale medier jubler og skriger af grin over Ronaldo, Man Utd og Man City
CTRL + ALT + DE LIGT: Hvor bør hollandsk stjerneskud søge hen til sommer?
Kommentator om CL-semifinalerne: Europæisk fodbold trænger næsten til Liverpool-triumf
Ronaldo bliver med '1000 % sikkerhed' i Juve
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Fiorentina 2-1
Serie A
6' 0-1 Nikola Milenkovic
37' 1-1 Alex Sandro
53' 2-1 German Pezzella

Cristiano Ronaldo siger, at han med '1000 procents sikkerhed' bliver i Juventus efter en god første sæson, der lørdag resulterede i klubbens ottende italienske mesterskab i streg.

Juventus' portugisiske superstjerne, Cristiano Ronaldo, kunne lørdag aften fejre klubbens ottende italienske mesterskab i træk, og det gjorde han med en markant udmelding.

Efter kampen garanterede Ronaldo, at hans fremtid ligger i Torino trods forlydender om, at portugiseren kunne finde på at søge nye græsgange oven på klubbens Champions League-exit til Ajax Amsterdam.

- Jeg bliver med 1000 procents sikkerhed i Juventus, sagde Cristiano Ronaldo ifølge Football Italia til DAZN umiddelbart efter 2-1-sejren over Fiorentina.

- Efter min mening var det en rigtig god første sæson, og jeg tilpassede mig godt. Vi vandt 'scudettoen' og den italienske supercup, hvilket bestemt ikke er nemt at opnå.

Juventus' sæson er nu så godt som ovre efter exit i Coppa Italia tidligere på sæsonen og exit i Champions League i midtugen, men den tidligere Ballon d'Or-vinder er alligevel tilfreds med sæsonens udbytte efter skuffelsen mod Ajax.

- Det var et år med succes, og vi er glade. Du kan ikke vinde hele tiden. Vi følte, at vi kunne gøre mere, og vi ville gerne vinde, men kun ét hold kan vinde Champions League, siger Cristiano Ronaldo ifølge Football Italia.

Tilføjelsen af det italienske mesterskab til CV'et betyder, at Cristiano Ronaldo er den eneste spiller i historien, der har vundet mesterskabet i både England, Spanien og Italien.


Af Daniel Laursen

9 kommentarer

MartinHerold 23:15          
"Tilføjelsen af det italienske mesterskab til CV´et betyder, at Cristiano Ronaldo er den eneste spiller i historien, der har vundet mesterskabet i både England, Spanien og Italien."

Vildt nok.
bruger 145181 23:41          
Nej det gør han så ikke.
1. 1000 % giver ingen mening
2. Statistisk set kan der ske udfald der ændre på hans status som Juvespiller, såsom meteornedslag, verdenskrig eller karrierestop grundet uforudset skade
3. Jeg vil vurdere sandsynligheden for at han bliver til 99,9% med +- 9 i andet decimal.
fairtrade 23:54          
den titel har ikk meget vægt når juve har vundet 8 i træk. man ka næsten garantere at juve vinder ligaen de næste 4 år også. der er ganske enkelt ingen i nærheden af deres niveau i ligaen. selvom juve i sig selv spillede en elendig kamp mod fiorentina, og ikk er i toppen af europa.
TheNightHawk30 00:01          
det er alligevel rimelig mange procenter han taler om der.
Boldbims 03:40          
@MartinHerold

Ja klart, men ikke uhørt. Dani Alves har f.eks. vundet mesterskabet i Spanien, Italien og Frankrig. Når Barcelona vinder ligaen om lidt, har Arturo Vidal vundet mesterskabet i Tyskland, Italien og Spanien.

Vil vove at påstå at det er sværere at vinde et ekstra mesterskab i Real Madrid, end det er at til Juventus, der har vundet mesterskabet 7 år i træk, og blot være en del af truppen.
MUTV 07:45          
Er enig med Ronaldo i at det har været en fin sæson. Problemet er at han da helt sikkert IKKE mener det.
MartinHerold 08:32          
I nyere tid har der ikke været meget uhørt over at vinde mesterskabet i Frankrig, Tyskland eller Italien, hvis man spillede for den rigtige klub
. Der er og har England alligevel været lidt anderledes. Og til en grad også Spanien.
Lørdag 25. maj