Luk

Ronaldo efter 0-5: Fansene fortjener bedre

| Premier League | 29 kommentarer

Cristiano Ronaldo ærgrer sig over 0-5-ydmygelsen mod Liverpool. Den slags resultater fortjener Manchester United-fansene ikke, skriver han på Instagram.

Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne i Manchester United blev kørt rundt i manegen og ydmyget med 0-5 af ærkerivalerne Liverpool søndag.

Ronaldo var undervejs meget frustreret og fik blandt andet et gult kort for et frustrationsfrispark kort før pausen, og han fik selv annulleret en scoring for offside.

Efter kampen har United-stjernen forsøgt at række ud til klubbens fans på sin Instagram.

- Nogle gange bliver resultatet ikke som det, vi kæmper for. Nogle gange ender det ikke, som vi ønsker, skriver han og tager ansvaret.

- Ansvaret ligger hos os, kun hos os, for der er ikke andre at give det. Vores fans var igen fantastiske i deres konstante støtte. De fortjener bedre end dette. Meget bedre. Nu er det op til os at levere.

Manchester United er efter ni kampe nummer syv i Premier League med otte point op til Chelsea på førstepladsen.


Af Jonas Dalgård

29 kommentarer

lfc_ob 08:22          
Måske han som superegoist, skulle prøve at stille sig i holdets tjeneste og ikke kun spille for Ronaldo??!
MarcusRashford 08:38          
Måske du skulle prøve noget andet end at kommentere på fodboldartikler?
Charliemurphey 09:08          
Måske du skulle prøve noget andet end at kommentere på fodboldartikler?
Kan godt forstå at gårsdagens nederlag fortsat gør ondt, men lfc_ob har bestemt en pointe. Prøv at spørg de garvede spillere i Juve, hvad et (for) stort ego kan gøre ved et hold.
MisterSkrtel 09:17          
Det klinger lidt hult, når Ronaldo siger, at fansene er en konstant støtte.
Halvdelen af dem gik jo i halvlegen, gjorde de ikke?
KongenAfHundige 09:21          
Nej, det gjorde halvdelen ikke.
This is Anfield 09:25          
Men er det ikke lidt let at give Ronaldo skylden? Det var da midtbanen det var hullet som en si og forsvaret der virkede ukoordineret. Jeg synes egentlig at United rent offensivt lignede et hold der godt kune have scoret.

Ronaldo har da haft en fin start. Og selv som Liverpool-fan kan jeg godt lide historien om at han er kommet retur. Jeg tror stadigvæk at han kan blive en gevinst.

At United så nok burde have brugt penge på en defensiv midt - særligt i stedet for at købe Sancho ind til bænken er så en anden sag. Det har dog ikke meget med Ronaldos bidrag på banen at gøre.
nikolaj10 09:27          
Største problem er, at man køber en spiller som kan give en masse PR og sælge en masse trøjer i klub shoppen.
Næste problem bliver så, at nogle spillere bliver forbigået i startopstilling, en mand vil altid være sikker(Ronaldo) og træneren tør ikke gøre noget.
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december