LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ronaldo: Forstår ikke Juves raseri

| Champions League | 97 kommentarer
Highlights: Ronaldo fik reddet Madrid et point mod Bilbao
Highlights: Chancerigt Madrid-derby ender i remis
Highlights: Brandvarm Isco sømmede Malaga fast i bunden
Ydmyg Isco med flot frisparksmål mod sin tidligere klub
Casillas har rundet 1000 kampe: Vi ser tilbage på en gloværdig karriere
Ronaldo: Forstår ikke Juves raseri
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Juventus 1-3
Champions League Slutspil
2' 0-1 Mario Mandzukic
37' 0-2 Mario Mandzukic
61' 0-3 Blaise Matuidi
90' 0-3 Gianluigi Buffon
90' 1-3 Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo fastholder, at det var et klokkeklart straffespark, som sendte Real Madrid i Champions League-semifinalen på bekostning af Juventus.

Real Madrids 3-0-føring fra den første Champions League-kvartfinale mod Juventus smuldrede, da italienerne på Bernabeu selv kom foran 3-0 og var ved at tvinge kampen i forlænget spilletid.

Men få sekunder inden dommer Michael Olivers slutfløjt, pegede englænderen på straffesparkspletten, da Lucas Vazquez røg i græsset. På det efterfølgende straffespark hamrede Cristiano Ronaldo kuglen i kassen og hev Real videre til semifinalen.

Gianluigi Buffon blev smidt ud for at føre an i de vilde protester mod Olivers kendelse, men Cristiano Ronaldo har ikke forståelse for Juve-spillernes utilfredshed.

- Jeg forstår ikke deres protester. Lucas blev tacklet bagfra, og hvis ikke der var straffespark, havde vi scoret, siger portugiseren til Marca og tilføjer, at han ikke var nervøs for at sparke.

- Min puls steg i nogle få øjeblikke, men jeg formåede at genfinde roen. Jeg vidste, jeg nok skulle afgøre det, siger Ronaldo til Marca.

Real Madrid er semifinaleklar i Champions League for ottende år i træk.


Af Casper Baunsgaard

96 kommentarer

Over 9000 23:46          
Med Real Madrids vanvittige dominans i CL de seneste par år, har jeg forståelse for at reaktionerne her til aften er stærke, men at folk fuldstændigt afviser at der kan dømmes straffe, det forstår jeg simpelthen ikke.

Lucas er IKKE på vej ned, bolden er på vej mod ham og han stopper op for at time sin afslutning. Benatia kommer HOPPENDE ind i ham bagfra, han rammer IKKE bolden på noget tidspunkt, han rammer Lucas klokkeklart i siden, mens han knæ er oppe i skulderhøjde.

https://www.instagram.com/p/BhcfARinftC/
Gumle 23:47          
Enig med Ronaldo. Der var klart straffe selvom det på de første billeder lignede at det var tyndt, har det efterfølgende vist sig at det var klokkeklart. Godt dommerarbejde.
Inter Vejle 23:47          
Straffesparket var god nok. Sikkert også udvisningen. Ligner ikke noget at overfuse dommeren på den måde selvom jeg godt kan forstå det er frustrerende at få dømt et straffespark mod sig så sent i kampen efter at have spillet så godt som Juventus gjorde. Jeg føler med Juve, håbede de ville køre den hjem og jeg kan godt lide Buffon. Men det til sidst er svært at klandre dommeren for.
Oswald Cobblepot 23:49          
Så de sidste minutter af kampen, Buffon skulle aldrig have været udvist... Håber faktisk vi trækker Jer på Fredag... Igår var en fantastisk dag og de ekstra 30 min idag ville have været Fodbolden værd, men nu... Er det F#cking håbløst... :-(
Mølbat 23:49          
Det er selvfølgelig ærgerligt at begå et straffespark så sent i opgøret, hvilket nok skyldes den stærke reaktion, men faktum er jo, at Benatia ikke rører bolden, samt at han går i ryggen på Lucas Vázquez. Det giver alle dage straffespark (hvis forseelsen finder sted i feltet).

Buffons udvisning var også god nok, idet han skubbede til dommeren. Det ved Ronaldo alt om, at man ikke må.
Messi92 23:49          
Jeg føler virkelig med Juventus. Fordi de spillede deres livs kamp og Real mødte slet ikke op i dag. Men straffesparket kan sagtens dømmes jo! Han skubber ham bagfra og rammer næsten ikke bolden efterfølgende.
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts