Luk

Ronaldo fuldendte magisk United-comeback

| Champions League | 29 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Atalanta 3-2
Champions League gruppe F
15' 0-1 Mario Pasalic
29' 0-2 Merih Demiral
53' 1-2 Marcus Rashford
75' 2-2 Harry Maguire
81' 3-2 Cristiano Ronaldo

Manchester United blev piftet ud, efter Atalanta var foran 2-0 ved pausen, men i anden halvleg vendte Cristiano Ronaldo og co. det hele på hovedet og vandt 3-2.

Joakim Mæhle startede inde i onsdagens Champions League-brag på Old Trafford, og det skulle blive en ekstremt seværdig affære.

Kampen fik en ganske livlig start med optræk til chancer i begge ender, og efter et kvarter faldt den første scoring.

Den stod det italienske gæster for, da et velkomponeret angreb havnede for fødderne af Mario Pasalic, som prikkede Atalanta på 1-0.

United fik en stor chance for at svare igen efter 20 minutter, hvor Cristiano Ronaldo lavede et fornemt stykke forarbejde, men Freds afslutning blev reddet af en vågen Juan Musso i Atalanta-målet.

Argentineren skulle få nok at se til senere i kampen, men efter en lille halv time kunne han juble.

Her steg Merih Demiral nemlig til vejrs og stangede Atalanta på 2-0 efter et hjørnespark, og så var der pibekoncerter på Old Trafford.

Lige før pausen var United centimeter fra at reducere i to omgange, men Fred sparkede tæt forbi, inden Marcus Rashford bragede bolden på overliggeren og ud, og derfor var det 0-2 ved anden halvlegs begyndelse.

Stort comeback i hæsblæsende halvleg

Ole Gunnar Solskjær må have sagt noget rigtigt i pausen, for Manchester United kom flyvende ud til anden halvleg og lagde et tungt pres fra start.

Først fik Cristiano Ronaldo en kæmpe chance, hvor Musso reddede flot, men i det 53. minut lykkedes det for værterne.

Her blev Marcus Rashford spillet igennem i venstre side, og han krøllede sikkert bolden i mål ved fjerneste stolpe og tændte håbet om et comeback på Old Trafford.

Scott McTominay var kort efter særdeles tæt på, men stolpen stod i vejen for midtbanespilleren.

United pressede på, men Atalanta var lige pludselig ved at slå til i den anden ende. David De Gea fandt dog to store redninger frem og holdt hjemmeholdet inde i opgøret.

Manchester United-anfører Harry Maguire fik en stor chance efter et hjørnespark i det 74. minut, hvor forsvarsspilleren headede tæt forbi mål.

Han skulle tage revanche momenter senere, hvor bolden pludselig havnede for fødderne af ham, og så sparkede han udligningen til 2-2 fladt i kassen.

United fortsatte trykket, og med ni minutter tilbage fuldendte Cristiano Ronaldo et stort comeback ved at stange værterne på 3-2, hvilket også blev slutresultatet trods et afsluttende pres fra Joakim Mæhle og co.

Med sejren går Manchester United på førstepladsen i Champions League-gruppen med seks point for tre kampe.

I gruppens andet opgør bankede Villarreal Young Boys med 4-1, og spanierne deler derfor andenpladsen sammen med Atalanta med fire point.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 7. december