Luk

Ronaldo med milepæl i dramatisk United-sejr

| Premier League | 60 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Arsenal 3-2
Premier League
13' 0-1 Emile Smith Rowe
44' 1-1 Bruno Fernandes
52' 2-1 Cristiano Ronaldo
54' 2-2 Martin Ødegaard
70' 3-2 Cristiano Ronaldo

Der var dramatik for alle pengene, da Manchester United kom tilbage og vandt med 3-2 over Arsenal. Med to scoringer nåede Cristiano Ronaldo op på sit mål nummer 800 og 801 i sin karriere.

Et kæmpe slag skulle torsdag aften stå på Old Trafford, hvor Manchester United fik besøg af Arsenal i Premier League.

Gæsterne havde inden kampen vist sig stærkt frem og havde kun tabt til Liverpool i det seneste lange stykke tid.

Manchester United var så småt begyndt at finde melodien igen efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær med en sejr over Villarreal i Champions League og pointdeling med Chelsea i sidste runde.

På trænerfronten skulle den midlertidige træner Michael Carrick for første gang se sit hold på eget græs, så det var på mange måder et spændende opgør, der ventede.

Cristiano Ronaldo startede i front for hjemmeholdet, mens Arsenal havde Pierre-Emerick Aubameyang placeret i angrebet.

Kampen startede i et opløftende tempo med chancer i begge ender.

Efter syv minutter var Diego Dalot tæt på, men Aaron Ramsdale havde hænderne godt skruet på og tog sig sikkert af sparket i Arsenal-buret.

Mærkværdig første scoring

Efter 13 minutter gik David De Gea i græsset, da han trådte forkert ned på sin fod i forbindelse med et hjørnespark, hvorefter han blev liggende. Det udnyttede Emile Smith Rowe, der samlede en løs bold op, som han klaskede i nettet udenfor feltet.

Dermed bragte Arsenal sig foran på mærkværdig vis, da De Gea altså lå ned med en skade i skudøjeblikket.

Men ikke desto mindre var gæsterne det første hold på scoringstavlen, og det var til stor frustration blandt United-spillerne, der bestemt ikke var tilfredse med, at målet fik lov til at stå.

I minutterne frem mod pausen var Arsenal det dominerende mandskab med flest chancer. Men i det 43. minut udlignede Bruno Fernandes, da han nemt kunne sende bolden i nettet tæt under mål, og så eksploderede Old Trafford.

Perfekt tidspunkt at udligne på og mandskaberne kunne gå ned i spillertunnellen med en helt åben kamp i baghovedet.

Ronaldo-show i anden halvleg

I anden halvleg startede holdene igen for fuld udblæsning, men United startede bedst.

Kun seks minutter var spillet, da Marcus Rashford smækkede en knaldhård bold ind i fødderne af Ronaldo, der sikkert eksekverede.

2-1 til hjemmeholdet.

Den glæde fik dog kun lov til at stå i to minutter, for så lagde norske Martin Ødegaard en dæmper på sagerne, da han udlignede til 2-2.

Nærmest identisk med Ronaldos scoring fandt Gabriel Martinelli nordmanden i feltet, der med en afslutning første gang scorede uden problemer.

Der var godt gang i kedlerne, og pludselig begyndte regnen også at falde noget tungere over Old Trafford.

Efter 70 minutter fik Ødegaard en uheldig rolle, da han nedlagde Fred i feltet og ikke var i nærheden af bolden.

Efter et VAR-tjek fik United tilkendt et straffespark, som Ronaldo omsatte, og så var Arsenal bagud med 20 minutter igen. Det var portugiserens 801. mål i karrieren for både klub og land.

I de sidste minutter var det intenst, og kampen bølgede frem og tilbage. Efter 87 minutter var United tæt på at sætte dødsstødet ind, men chancen løb ud i sandet.

Med 3-2-sejren rykker Manchester-klubben en placering op i tabellen og ligger nu nummer syv med 21 point. Arsenal ligger stadig nummer fem med 23 point.


Af Rasmus Glud

60 kommentarer

Jesper88 23:14          
en meget fortjent sejr idag til Man Utd! Ronaldo er den bedste nogensinde!
Doktor Nollert 23:15          
Første scoring var da helt iorden.
bruger 144441 23:16          
Hva er det med Ronaldo at løbe ud i tunellen efter hver kamp?
Miraaa123 23:16          
Tænk sig at tabe mod et United hold med dalot, telles, rashford, McFred og Maguire.
Det viser ENDNU en gang at vi ikke har rykket os. Det er det helt samme som altid. Spiller fint i en periode. Fans bliver over excited, og når det bliver lidt svært, falder de ignenem. Næste hold er Everton. Og den kalder jeg. De vinder. For Hold der er i en skidt periode, vender det altid mod Arsenal.

Jeg håber så inderligt at Auba ikke spiller mere. At spille med ham, er det samme som at spille med 10 mand. Og derudover er det vildt vi snart er i 2022, og Elneny starter for Arsenal ..
Udemærket kamp af Martinelli, Gabriel og Ramsdale.
Ødegaard igen med en pis performance.
Vi har Lacazette som vendte holdet da han begyndte at spille. Men nej, Arteta vil lige ændre det af en eller anden grund..

Når vi vinder, er det på trods af Arteta. Han er aldrig i kontrol..

Videre til næste kamp.. vinder vi, er det det samme som altid "vi har vendt skuden, og givet et modsvar". Det er da utroligt hvor ofte man skal "vende skuden"
solskjær 23:16          
Nemt
Martinbv96 23:18          
Hvor er Partey og Elneny dog bare ringe! De laver ikke andet end at smide den skide bold væk hele tiden, Arsenal mangler seriøst en klasse spiller på den centrale midt, selv Fred er bedre end både Partey og Elneny, Partey har stadig ikke fundet ud af at tempoet er højere i England end Spanien, snork sover hele tiden.. Auba skal bare væk til vinter. Martinelli lys punktet ved Arsenal idag
FatAsGragas 23:18          
Vildt det straffe i første halvleg bliver overset, skidt kamp af dommeren og VAR
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar