LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ronaldo og Juventus rejste sig mod Sassuolo

| Serie A | 14 kommentarer
Medie: Juventus-profil i kolliderer på motorvejen - sender bilist på hospitalet
Ronaldo og Juventus rejste sig mod Sassuolo

Infoboks

Sassuolo - Juventus 0-3
Serie A
23' 0-1 Sami Khedira
70' 0-2 Cristiano Ronaldo
86' 0-3 Emre Can
Søndag aften kom Juventus tilbage på vindersporet, da storklubben hentede en sikker 3-0-sejr på udebane mod Sassuolo.

Juventus har været helt suveræne i denne sæson, men i de seneste to opgør er det blevet til et pokalnederlag til Atalanta og en 3-3-deler mod Parma.

Derfor skulle Juventus forsøge at rejse sig søndag aften, hvor der ventede en udekamp mod Sassuolo.

Første halvleg var en jævn affære, men midtvejs kunne gæsterne bringe sig i front da Sami Khedira var på pletten med sin scoring til 1-0.

Den stilling holdt til cirka 20 minutter før tid, hvor Cristiano Ronaldo kom først på et hjørnespark og stangede bolden i mål til 2-0.

Dermed var kampen reelt afgjort, men med fem minutter igen lukkede og slukkede den tidligere Liverpool-spiller Emre Can, da han scorede til slutresultatet 3-0.

De tre point betyder, at Juve igen trækker fra i toppen af Serie A, og de forsvarende mestre har nu 11 point ned til Napoli på andenpladsen.


Af Martin Schmidt

14 kommentarer

Alba Bellum 20:05          
Ronaldo er sq kongen
Promo 20:15          
Ronaldo´s sæson stats indtil videre lyder således:
31 kampe, 20 mål, 10 oplæg.
Moderat 20:22          
Hvilket da heller ikke er specielt imponerende for Ronaldo. Inden I gaar amok, saa laeg maerke til "for Ronaldo". Hvis man saa laegger oveni, at 5 af dem, altsaa 25% af hans maal er scoret paa straffespark, at han spiller for et hold der dominerer totalt i den hjemlige liga og ovenikoebet soeger ham (alt) for meget - tjah.. saa er det sgu ikke noget specielt, hvis du spoerger mig..
SpanskIdyl 20:30          
Hvad er din pointe med at det er straffespark?

Og du glemmer vidst at vi snakker serie A at han ikke scorede i de første, var det fem kampe?
Moderat 20:43          
Ikke andet end at 25% af maal paa straffespark er en stor del. Det kan da vel vaere ligegyldigt hvorvidt han ikke scorede i de foerste 3-4 kampe, han spillede vel stadig.

Men jeg anfaegter ikke hans evner eller klasse, og de kampe han er koebt ind til, de er endnu ikke spillet, saa mon ikke han nok skal vaere der.
Promo 21:03          
Som fan af JUVENTUS så er jeg bedøvende ligeglad med om manden så scorede alle sine mål på straffe eller hvad helvede, bare han hjælper til med at vi vinder kampene og det gør han i den grad. Ydermere lader han til at være rigtig god for de få unge spillere som klubben har i og omkring 1. holdet, så er jeg meget tilfreds med at have ham i klubben.

Jeg postede hans stats fordi det er meget længe siden Juve har haft så dominerende spiller, og så er det endda sløje tal efter hans egen vanvittige målestok.
fcsandkage 21:22          
Det eneste jeg virkelig kan brokke mig over som Juvefan er at alle juve-tråde skal highjackes af fanboys for / imod Ronaldo. Kæft hvor er det trættende.

OT dejligt med en god sejr og clean sheet. Og vildt indhop af Dybala og Can. De skulle ikke bruge meget tid.
Tirsdag 23. april