LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ronaldo og Marcelo vendte 0-1 til 3-1

| Champions League | 257 kommentarer
Highlights: Real klarede ærterne uden Ronaldo
Highlights: Vanvittig målfest mellem Betis og Real Madrid
Og pludselig er Real foran i en fantastisk underholdende kamp
Betis-comeback vender kampen fuldstændig og sætter Real under pres
Asensio header Real Madrid foran mod Betis
Ronaldo og Marcelo vendte 0-1 til 3-1
Foto: Getty Images
Adrien Rabiot sendte PSG foran på Bernabeu, men på to mål af Cristiano Ronaldo og et af Marcelo fik Real Madrid et godt udgangspunkt inden returkampen i Paris. 

Et af de mest imødesete opgør i Champions Leagues ottendedelsfinaler løb af stablen onsdag aften, hvor de forsvarende mestre fra Real Madrid på hjemmebane tog mod formstærke PSG. 

Hos værterne var der ikke de store i overraskelser i startopstillingen, hvor Nacho erstattede en karatæneramt Dani Carvajal på ventrebacken. 

Hos gæsterne havde Thiago Silva været tvivlsom op til opgøret, og han startede på bænken, mens Presnel Kimbempe startede ved siden af Marquinhos. Derudover var gæsterne uden Thiago Motta, som blev erstattet af Giovani Lo Celso på midtbanen. 

Real Madrid pressede hårdt på fra start, og allerede efter fem minutter blev det farligt, da Toni Kroos sendte en afslutning afsted fra feltkanten, som PSG-keeper Alphonse Areola ikke formåede at holde, hvorefter bolden blev clereaet ud til et hjørnespark.

Kampens indledning bød på masser af hektik og hårde nærkampsdueller. Det medførte blandt andet et gult kort til Neymar for en grim tackling på Nacho efter et kvarters spil.

Efter 26 minutter fik Cristiano Ronaldo en god frisparksmulighed på kanten af feltet, men han sendte forsøget et pænt stykke over mål.

To minutter senere fik portugiseren så en endnu større chance efter en fornem tværaflevering af Marcelo, men Areola kom flot ud og fik gjort sig bred, så Ronaldo ikke kunne få bolden forbi ham. 

PSG var anonym rent offensivt i kampens første halve time, men efter 33 minutter slog gæsterne pludselig til, da Dani Alves sendte et fladt indlæg ind fra højresiden.
 
Nacho fik forhindret en Neymar-afslutning, men kunne intet stille op over for Adrien Rabiot, der var over returen, som midtbanespilleren sikkert sendte i nettet til en fransk føring. 

Fem minutter senere var det så tæt på at blive 2-0 til gæsterne. Neymar fandt Edison Cavani, der vendte rundt i feltet, men angriberens afslutning blev blokeret og strøg snært forbi mål. 

Real Madrid-spillerne virkede vaklende i minutterne efter Rabiots føringsmål, men kort før pausefløjtet fik værterne en livline, da Giovani Lo Celso klodset nedagde Toni Kroos i straffesparksfeltet.

Fra ellevemeterpletten var Cristiano Ronaldo sikker, selvom Areola gik til den rigtige side, og så var der bragt balance i regnskabet til pausen.

Målet var samtidig Ronaldos Champions League-mål nummer 100 for Real Madrid, hvilket ingen anden tidligere har præsteret. 

Franskmændene kom bedst ud af starthullerne efter pausen, og efter 49 minutter var Kylian Mbappe tæt på at bringe gæsterne foran på ny.

Neymar fandt sin angrebskollega med en fin aflevering, men Keylor Navas diskede op med en fin redning på Mbappes forsøg.

Fire minutter senere var Adrien Rabiot så tæt på at blive dobbelt målscorer, men midtbanespillerens halvflugter blev blokeret af Sergio Ramos. 

Det høje tempo i første halvleg satte sine spor, hvor begge hold måtte slække fodden fra speederen på skift. Real Madrid havde mest brug for scoringen, men det var gæsterne, der var farligst i kampens sidste halvdel, mens værterne var på hælene.

Med et kvarter igen fik Giovani Lo Celso sendt et fladt indlæg mod bagerste stolpe, hvor Kylian Mbappe lige akkurat ikke nåede frem.

Real Madrid havde ikke budt ind med meget efter pausen, men syv minutter før tid kom hjemmeholdet i front ud af det blå.

Indskiftede Marco Asensio fik sendt et indlæg mod mål. Bolden blev rettet tilfældigt af, og så fik Areola kun sat hånden på. Cristiano Ronaldo var hurtigt over bolden, og sendte med låret bolden i nettet til 2-1.

Real Madrid skulle dog få endnu mere at juble over bare tre minutter senere. Igen var Asensio i oplæggerens rolle, da han med et hårdt fladt indlæg fandt Marcelo, der afsluttede først gang og sendte bolden ind i det nærmeste hjørne til stor jubel for tilskuerne på Bernabeu.

Derfor sluttede det med en sejr til Real Madrid på 3-1, der dermed har et godt udgangspunkt inden returopgøret i Paris.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

257 kommentarer

Sims91 22:37          
Fantastisk! Moralsk, teknisk, taktisk. Ronaldo stepper op igen, da der er brug for det. Benzema med en stor arbejdsindsats. Asensio og Vazquez med fremragende indhop!
Godt udgangspunkt men selvfølgelig intet afjort.
MLN22 22:37          
Bring it haters!
Nemt91 22:37          
HOLD NU KÆFT HVOR BLEV VI FORKÆLET HER TIL AFTEN!
Klasse kamp! Champions league back on track! To hold der gerne ville frem hvor er det dejligt at se! Mourinho burde kigge med!

Kampen i Paris er helt åben, ser allerede frem til den. Wow jeg er mæt her til aften. Real Madrid ville det lidt mere end PSG!
Surt at Neymar er så ego i visse situationer, kunne have spillet Mbappe HELT FRI to gange og så havde der nok været mål!
MLN22 22:38          
Så kan de smide nok så mange blodpenge i det beskidte Paris projekt.
Venga 22:38          
Fed kamp at se. Utroligt, at Ronaldo kan score to mål i en kamp, hvor det ikke er meget, man ser til ham.
City4Ever 22:38          
Mbappe må da være verdens mest overvurderet spiller....... IKke engang værdig til at binde Sterling og Sanes snørrebånd.
Aquila 22:38          
CR7...
To måske lidt heldige mål, men han er der bare når det gælder ... Respekt for en legende.
Tirsdag 22. januar