Luk

Ronaldo og Morata sikrede Super Cup-triumf

| Super Cup | 7 kommentarer

Infoboks

Juventus - Napoli 2-0
Super Cup
64' 1-0 Cristiano Ronaldo
80' 1-0 Lorenzo Insigne
90' 2-0 Alvaro Morata

Cristiano Ronaldo grundlagde sejren, inden Alvaro Morata sikrede den, da Juventus vandt den italienske Super Cup med en 2-0-sejr over Napoli.

Onsdag var det finaletid i den italienske Super Cup, hvor de forsvarende Serie A-mestre fra Juventus bød pokalvinderne Napoli op til dans.

I starten var det tydeligt, at ingen af de to hold ønskede at blotte sig defensivt, så der var langt mellem chancerne indledningsvis.

Den første store mulighed kom efter en halv times spil, hvor Hirving Lozano var tæt på, men Wojciech Szczesny hev en forrygende redning frem i Juventus-målet og sørgede dermed for, at det fortsat var 0-0.

Tættere på kom ingen af holdene i første halvleg, som således sluttede uden scoringer, hvorfor alt fortsat var åbent forud for de sidste 45 minutter.

Fra starten af anden halvleg skiftede Juventus Federico Fernardeschi på banen, og italieneren var særdeles nærgående efter få momenter på banen, men David Ospina reddede i Napoli-buret.

Juventus fortsatte presset og var lige ved at fremtvinge et selvmål fra Napoli, men Kostas Manolas slap med skrækken.

I det 64. minut gik det dog galt for Napoli, da et Juventus-hjørnespark lidt tilfældigt havnede for fødderne af Cristiano Ronaldo, som fra en position tæt under mål bragede bolden sikkert i nettet til 1-0.

Napoli forsøgte at fremtvinge en udligning, og ti minutter før tid fik Gennaro Gattusos mandskab en gylden mulighed, da Juve-amerikaneren Weston McKennie nedlagde Dries Mertens i feltet, og så kunne Lorenzo Insigne stille sig til rette ved ellevemeterpletten.

Insignes straffespark var dog helt skævt og strøg forbi kassen, så Juventus havde fortsat kurs mod triumfen

Tættere på kom Napoli aldrig, og da Alvaro Morata i de døende sekunder nettede, sluttede det med en 2-0-sejr til Juventus, som dermed kan kalde sig italienske Super Cup-vindere.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

-Kongen- 23:15          
Naturligvis Cris
Tha_BinGo 23:18          
Gode gamle Cris

PS. Hvorfor spiller man Super Cup midt i sæsonen?
LosBlancoz 23:19          
Flot indsats af begge mandskaber synes jeg. Juve´s spil fungerede meget bedre end mod Inter og vinder vel også meget fortjent efter en flot anden halvleg. Et nyt trofæ på hylden og så skal de bare lige tage det spil med sig til næste Serie A kamp.
bolden100 23:26          
Sådan, og så endda fortjent.
Man spiller Super-cuppen midt i sæsonen, fordi de gerne vil promovere serie A, idet de håber på større bevågenhed, når den spilles her midt i vinteren.
Mr Enrich 23:34          
@Tha Den spilles midt i sæsonen om vinteren, som f.eks. sidste år hvor Lazio først vandt 3-1 over Juve i turneringen i december, og derefter et par uger senere igen vandt 3-1 over Juve i Super Cup. Spilles ofte (det seneste årti) i andre lande for at promovere italiensk fodbold (pånær i år pga corona).
Martinovic 06:21          
Jeg så ikke kampen, men livescore siger 2-0...
Finoallafine 10:44          
Lækkert!! Fortjent sejr især ovenpå en 2. Halvleg, hvor Napoli intet havde (med undtagelse af straffet), før i tillægstiden. Vildt at Insigne brænder straffet! Puha der blev jeg glad, men fik sgu ondt af manden efter kampen, hvor han er helt færdig. Fint at Juve vandt efter et fortjent nederlag i weekenden, som gjorde ondt.
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts