Luk

Ronaldo redder Juventus' ti mand mod Roma

| Serie A | 13 kommentarer

Infoboks

Roma - Juventus 2-2
Serie A
31' 1-0 Jordan Veretout
43' 1-1 Cristiano Ronaldo
45' 2-1 Jordan Veretout
62' 2-1 Adrien Rabiot
69' 2-2 Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo scorede to mål, da Juventus spillede 2-2 ude over Roma med en mand i undertal.

Roma lagde søndag aften græstæppe til opgøret mod Juventus i de to klubbers anden kamp af den nye sæson af Serie A.

Juventus tog dirigentstokken fra start, men det var Roma, der fik sendt de første mål i netmaskerne, da Jordan Veretout scorede på straffesparket, som Roma havde fået tilkendt efter hånd på bolden.

Et straffespark efter hånd på bolden var også, hvad der skulle til, før Juventus kom på tavlen, da Cristiano Ronaldo sikkert sendte målmanden til den forkerte side og udlignede til 1-1 efter 44 minutter.

I dommerens overtid i første halvleg var Jordan Veretout igen manden på måltavlen, da han på en omstilling fik spillet bolden til sig alene mod mål, hvor han sikkert sendte bolden i kassen til pausestillingen 2-1 til Roma.

Anden halvleg udviklede sig anderledes målfattig, og det hjalp heller ikke gæsterne, at Adrien Rabiot fik vist sit anden gule kort efter et benspænd, da stadionuret passerede de 62 minutter.

Det lykkedes dog alligevel Juventus at udligne til 2-2 med en mand i undertal, da Cristiano Ronaldo blot syv minutter senere fik sendt bolden i panden på et indlæg in i det lille felt, hvor portugiseren sikkert headede Juventus tilbage i opgøret.

Flere mål blev det dog ikke til Juventus, der dog lykkedes med at holde Romas 11 mand i skak, og derfor sluttede opgøret 2-2.


Af Lasse Rene

13 kommentarer

Pimp-C 22:45          
Ronaldo!
Beezzz 22:46          
Sløjt af Roma. Et utal af brændte og klart det bedste hold i dag.
Juventus: 2 mål på en halv chance.
Ronaldo spiller en elendig kamp, men kommer flot og suverænt højt til et hovedstødsmål.

Hver eneste gang Roma har haft en chance står der 2-3 Juve spillere og flagrer med armene for et ikke eksisterende frispark. Det er ved at blive gammelt og dommeren købte det ikke.
Beezzz 22:48          
"Veretout!"
nMe 22:48          
2 tabte point for Roma. De havde store chancer nok, og bliver så helt initiativløse da de spiller 11 v 10.

Fonseca fejler så også, ved ikke at bruge sine udskiftninger når tingene slet ikke fungerer (blandt andet en forfærdelig Mhkitaryan).

Det bliver en lang sæson for romerne!
Juventino45 22:54          
Beez

Hvad for en kamp så du? Selv med 10 mand lagde Juve et pres på Roma. Og hvilken tynd udvisning. Du behøver ikke tale mere om dommeren, da han ihvertfald ikke skånede Juve i denne kamp. Op på hesten igen, makker! Du fortæller jo gamle historier :)
haraltidret 22:58          
Roma kan kun takke sig selv for at de ikke får de tre point mod Juventus. Jeg er stadig lidt chokeret over hvordan Dzeko kunne brænde helt fri 10 meter midt foran mål ved stillingen 2-1 til Roma.
Beezzz 23:00          
Hvad for en kamp så du? Selv med 10 mand lagde Juve et pres på Roma. Og hvilken tynd udvisning. Du behøver ikke tale mere om dommeren, da han ihvertfald ikke skånede Juve i denne kamp. Op på hesten igen, makker! Du fortæller jo gamle historier :)
...

Ja, hvilken?
Mandag 26. oktober