Luk

Ronaldo ser stort potentiale: Skal vinde titler

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Young Boys
Champions League gruppe F (08/12)
Oddset 1,55 4,40 5,50
bet365 1,50 4,50 6,00

Cristiano Ronaldo er stadig ekstremt sulten efter at vinde ting, og han håber, at han kan hjælpe Manchester United med det.

I slutningen af sommerens transfervindue skiftede Cristiano Ronaldo hjem til Manchester United, hvor den 36-årige portugiser har fortsat sin målscoring.

Seks kasser er det hidtil blevet til i otte kampe, og Ronaldo håber inderligt på, at han kan hjælpe United tilbage til at vinde titler.

- Jeg synes, det vigtigste er, at jeg stadig er glad og nyder fodbold. Det er lige meget, hvor mange ting jeg har vundet i min karriere. Jeg har vundet alt, men jeg er stadig motiveret.

- Jeg er i et nyt kapitel af mit liv på trods af min alder, og det er derfor, jeg er her – for at forsøge at vinde, og jeg synes, Manchester er nødt til at være på dette niveau og vinde store ting, så jeg er her for at hjælpe, siger Ronaldo til Sky Sports.

- Manchester United er et tegn på at vinde ting, og jeg er ikke her på ferie. Jeg har sagt, at jeg ser et kæmpe potentiale i dette hold. Meget unge spillere med potentiale, og jeg er her for at vinde og hjælpe holdet til at bygge noget nyt.

Søndag 17.30 brager United sammen med rivalerne fra Liverpool i Premier League.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december