Luk

Ronaldo spændte ben for Kjær og co. til sidst

| Coppa Italia | 40 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Juventus 1-1
Coppa Italia
61' 1-0 Ante Rebic
72' 1-0 Theo Hernández
90' 1-1 Cristiano Ronaldo

Simon Kjær og Milan var torsdag uhyre tæt på en sjælden sejr over Juventus, men i de døende minutter gjorde Cristiano Ronaldo det til 1-1 på et straffespark.

Foran knap 73.000 tilskuere på San Siro bragede AC Milan og Juventus torsdag aften sammen i den første af to Coppa Italia-semifinaler.

Simon Kjær var endnu en gang i startopstillingen for Milan, der startede som lyn og torden i opgøret.

Værterne fik sat et fint tryk i kampens indledning, hvor både Zlatan Ibrahimovic og Franck Kessie forsøgte sig.

Også Milan-angriberen Ante Rebic var nærgående i flere omgange, men rutinerede Gianluigi Buffon i Juventus-buret stod i vejen gang på gang.

Juventus' første gode mulighed kom efter 36 minutter, da Juan Cuadrado afsluttede lige på Milan-keeper Gianluigi Donnarumma, der var lige ved at sende returen ud i fødderne på Paulo Dybala, men Milan slap med skrækken.

Milan fik ikke passeret Buffon før pausen trods et fint overtag, men værterne fortsatte trykket i anden halvleg.

Igen var både Ibrahimovic og Rebic på spil, og efter 61 minutter lykkedes det sidstnævnte at sparke Milan på 1-0, da han dukkede om bagest i feltet og sendte en høj aflevering i kassen.

Målet fik Juventus bedre ind i opgøret, og Juan Cuadrado følte sig snydt for et straffespark i duel med Ante Rebic kort efter, men dommeren vinkede afværgende.

Juventus' chancer blev forbedret med små 20 minutter igen, da Theo Hernandez gik alt for voldsomt ind i en duel med Paulo Dybala, hvilket resulterede i franskmandens andet gule kort og dermed et tidligt bad.

Overtallet gav Juventus mere plads, og Paulo Dybala kom til en fin afslutningsmulighed kort før tid, men sparkede forbi den nærmeste opstander.

Cristiano Ronaldo forsøgte sig til sidst med et saksespark, der ramte Davide Calabrias arm, hvorfor Juventus efter brug af VAR fik tilkendt et straffespark, som Ronaldo sikkert omsatte til 1-1, der også blev kampens slutresultat.

Dermed er det helt lige forud for returkampen i Torino den 4. marts.


Af Martin Schmidt
Søndag 23. februar
Lørdag 22. februar