LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ronaldo udgik i ny portugisisk skuffelse

| EM | 12 kommentarer
Highlights: Brandvarme Dušan Tadić sørgede for serbisk pointdeling med Ronaldo og co.
Highlights: Fantastisk langskud sikrede Luxembourg-triumf over Litauen
Highlights: Ronaldo og Portugal kunne ikke nedbryde Shevchenkos jerndefensiv
Se Serbien-spillers vanvidstackling på Leroy Sané her
Ronaldo udgik i ny portugisisk skuffelse
Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo pådrog sig en skade efter en halv time, da Portugal måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Serbien.

Portugal levede ikke op til forventningerne i EM-åbneren mod Ukraine, som fik 0-0 med sig hjem. Det skulle der rettes op i aftenens hjemmekamp mod Serbien i Lissabon.

Der var dog blot spillet seks minutter, da serberne bragte sig foran. Mijat Gacinovic blev nedlagt af Rui Patricio i straffesparksfeltet, og den udåd lod Dusan Tadic ikke gå ustraffet hen. Fra pletten gjorde han det til 1-0 for serberne.

Cristiano Ronaldo var tæt på med et hurtigt modsvar, og Marco Dmitrovic måtte ud i fuld længde for at holde Portugals største profil fra måltavlen.

I et intenst portugisisk pres var Ronaldo tæt på igen senere i halvlegen, hvor centerforsvareren Uros Spahic kom i vejen for verdensstjernen.

Efter en halv times tid var arbejdsdagen så slut for Ronaldo, som satte sig i græsset og skadet måtte lade sig udskifte, muligvis med en forstrækning.

Det tog ikke modet fra europamestrene, og kort før pausen udlignede værterne. Danilo Pereira fik en motorvej ned midt i banen og drønede fra 20 meter fremragende kuglen i kassen via overliggeren til 1-1.

Serberne var i onsdags tæt på at slå Tyskland i en træningskamp, og især Adem Ljajic havde muligheder til at bringe serberne tilbage på sejrskurs mod en anden af de store nationer.

Indskiftede Andre Silva havde noget af Portugals bedste efter pausen, da han nær scorede i et større klumpspil foran det serbiske mål. Men gæsterne afværgede faren og noterede sig med 1-1 for point i holdets første EM-kvalifikationskamp. Portugal har to efter to hjemmekampe.

Ukraine, som spillede lige op med portugiserne i fredags, så ud til at smide overraskende point i Luxembourg. Her skulle der et selvmål dybt inde i tillægstiden til for ukrainerne, som slap af sted med en sejr på 2-1.

Stream Portugal – Schweiz på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Baunsgaard

12 kommentarer

Karpan 22:46          
Lækkert at Luxembourgs tidsudtræk ikke gav pote! :) Synd for Rodrigues at han skulle score selvmål til sidst, da han ellers spillede en fin kamp!
Pt. ser det fint ud, Portugal har spillet to uafgjorte. Kan man vinde hjemme mod Serbien næste kamp, og så er de vel favoritter til gruppen. Heldigvis har man Nations League man også kan falde tilbage på, hvis det går galt i gruppen.
kedeligstelandsholdever 22:49          
Tadic - hvilken spiller! Bedste mand på banen.
PFC4325 23:00          
Pepe laver to svinestreger, som begge kunne havde været kvitteret med et rødt kort. Først på Tadic og bagefter på Mitrovic. Det bliver en spændende gruppe ift top 2. Ukraine gør det også udmærket.
pibbles|FCBayern 23:00          
Pt. ser det fint ud, Portugal har spillet to uafgjorte. Kan man vinde hjemme mod Serbien næste kamp, og så er de vel favoritter til gruppen
De skal spille på udebane mod Serbien og der vinder de ikke. Hold kæft Portugal er dårlige.
Fcdunav 23:02          
Ik undervurdér Serbien, de har fået rette op på de sidste mange års fejl som forbundet har taget og nu er det et yderst kompetent og struktureret hold. Plus de har blot spillede en kamp i gruppen
kedeligstelandsholdever 23:04          
Enig i rimeligt med rødt til Pepe, men Tadic lod som ingenting trods stempling direkte på anklen, havde skulle nok have lavet en Ronaldo :)
<3Vejle 00:37          
Pibbles, tror nu Karpan snakker om Ukraine og de har Serbien hjemme i næste kamp.
Torsdag 23. maj