LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ronaldo: United gjorde intet for at vinde

| Champions League | 20 kommentarer
Ronaldo: United gjorde intet for at vinde
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Manchester United 1-2
Champions League gruppe H
65' 1-0 Cristiano Ronaldo
86' 1-1 Juan Mata
90' 1-2 Leonardo Bonucci
Cristiano Ronaldo mener ikke, at Manchester United gjorde noget for at vinde, da Juventus onsdag måtte se sig slået af det engelske mandskab.

Juventus så længe ud til at snuppe sejren, da klubben onsdag aften mødte Manchester United i Champions League.

Men Cristiano Ronaldos flotte kasse blev først udlignet, og i overtiden fik Juventus-defensiven fumlet bolden i eget net, og det gjorde ondt på Ronaldo.

- Champions League er en speciel turnering, hvor man kan være på vej mod en sejr, men man må ikke slappe af, for alt kan ske, siger Cristiano Ronaldo ifølge football-italia.net til Sky Sport Italia.

Portugiseren var ikke synderligt imponeret af sin tidligere klubs indsats.

- Vi dominerede kampen i 90 minutter, vi havde masser af chancer, og vi kunne have lukket kampen tre-fire gange, men vi slappede af og blev straffet.

- Manchester United gjorde intet for at vinde kampen. Man kan ikke en gang tale om held, for vi gav dem bare en gave. Nu må vi løfte hovederne. Vi spillede virkelig godt, og vi er stadig på førstepladsen, siger Ronaldo.

Cristiano Ronaldo udtrykker desuden tilfredshed med sin egen scoring.Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

20 kommentarer

LaPioche 07:54          
Det må sgu også være bittert at flexe abs foran sit gamle hold, og så ende med at tabe sådan en kamp. Hvad med et tillykke? Dårlig taber.
MM27 07:59          
Den jubelscene var af en af de mest fesne nogensinde!
men flot mål!
T-United 08:22          
Juventus kan meget vel vinde turneringen, men den her kamp sikrer formodentlig United avancement - og forhåbentlig en masse selvtillid.

Jeg kan ikke forstå kritikken af United. De møder et bedre hold. Når man møder et bedre hold - også selvom man er United - så er man glad, når man vinder. Og det bedre hold - som godt ved de er bedre - er skuffede/bitre. Helt naturligt.
Clynedoc 08:49          
Uanset hvad så må der jo ikke være så stor forskel på 2 af de helt store. Juventus får jo Man U til at ligne amatører i næsten 2 hele kampe.
Kan godt være at sejre giver selvtillid, men det kan det vel ikke her hvor man spillemæssigt er blevet ydmyget.
AFCHH 08:53          
at united i så dårlig forfatning alligvel vinder over juve, viser så niveaut hos de italianske mestre, tvivler på de når over 1/8 finalen.
Preben Selleri 09:11          
United var udspillet i 175 minutter, den eneste grund til at Juve ikke var foran 5-0 i går, var den en uhørt manglende skarphed. Der var mindst to niveauers forskel. Så måske du skulle sætte dig og se de to kampe, inden du udtaler dig om niveau.
AFCHH 09:15          
preben, læs hvad jeg skriver, united er i en rigtig dårlig forfatning lige nu, alligvel vinder de over juventus som skulle være et godt hold, jeg har ikke mere og sige, tænk hvad et united hold i niveau vil have gjordt mod juventus.
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april