LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ronnie Schwartz skriver med Sarpsborg

| International | 14 kommentarer
Ronnie Schwartz skriver med Sarpsborg
Foto: Sarpsborg 08
Ronnie Schwartz har fundet ny klub, da han har skrevet en toårig kontrakt med den norske Eliteserie-klub Sarpsborg.

Norske Sarspborg 08 har i forvejen flere danskere i truppen, og i den nye sæson kan der komme endnu en dansker på holdkortet i klubben.

Sarpsborg meddeler, at klubben har skrevet kontrakt med Ronnie Schwartz, som er hentet til fra belgiske Waasland-Beveren.

- Ronnie Schwartz er en spiller, som havde været umulig for os at få fat i for et par sæsoner siden. Desværre har han været gennem en alvorlig knæskade, men Schwartz er nu skadesfri og i gang igen, siger sportschef Thomas Berntsen i en pressemeddelelse.

28-årige Schwartz har skrevet en toårig kontrakt med Sarspborg, som i sidste sæson blev nummer tre i Eliteserien.

Stream Sarpsborg 08 – Mjøndalen på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

14 kommentarer

Hvadfandenforegårder 22:09          
3 danske angribere.. Det er "ærgerligt"
gunnerboydk 22:25          
Gad vide hvem der trækker nitten af Patrick Mortensen, Mikkel Agger og Ronnie Schwartz i deres 4-4-2 opstilling. Umildbart er Agger vel den med det mindst prangende CV
2essaL 22:25          
Stakkels Ole Wedel, now What?
mcmalcom 00:04          
Umiddelbart er Agger også den giftigste af de 3, gunnerboy
gunnerboydk 00:35          
@mcmalcom
På grund af hans 11 mål i 1. Div og mange mange mål i 2.div?

Patrick Mortensen har stadig scoret en hel del flere mål i 1.div igennem årene og har jo også allerede vist at han også kan score nok mål i tippeligaen. Og selvom Schwartz ikke har haft meget succes de sidste par år så har han dog scoret et pænt antal Superliga mål for Randers og spillet flere kampe i Ligue 1. Efter Lin mening må Agger stå bagerst, selvom ham muligvis har været giftigere de sidste 4-5 måneder.
Esbenbanan 00:51          
P. Mortensen er vel ret sikker. Som Esbjerg mand ville jeg uden tvivl satse på Agger. Ronnie Schwartz har ikke vist en skid siden Randers, og var en af de ringes the jeg nogen side har set I Esbjerg. Agger bombede I 1.div, som dog nok alligevel er et niveaue under toppen af Norse fodbold. Egentlig et list mærkeligt køb AF Schwartz I min bog..
mcmalcom 06:27          
Jeg ved ikke hvad vi diskuterer for? Ronnie Schwartz har ikke scoret siden angrebet på World Trade Center, og er vel egentlig kun signet på sit legendariske fornavn. Jeg er så træt af trolls som dig herinde, du ved jo godt at det du skriver er katastrofalt, eller også er din hjerne mindre end min klunker (De er også enorme) Smut du ned og køb 2 spandauere med syltetøj. Start med at slikke alt syltetøj i midten først, det vil cirka svare til fredag aften hjemme hos din mor ?
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april