Luk

Rooney klar til karrierestop for Derby-job

| Championship | 4 kommentarer

Infoboks

Derby - Bristol City
Championship (30/01)
Oddset 1,97 3,40 3,85
bet365 1,90 3,50 4,00

Wayne Rooney er klar til at lægge støvlerne på hylden, hvis han bliver tilbudt et permanent job som Derby-manager.

Wayne Rooney har overtaget tøjlerne som træner i Derby på midlertidig basis efter fyringen af Phillip Cocu, men Manchester United-ikonet vil gerne have jobbet permanent.

I så fald er han dog helt med på, at han er nødt til at stoppe sin aktive karriere.

- Hvis jeg skal træne holdet på den lange bane, tror jeg ikke, det er muligt at spille ved siden af, så det er selvfølgelig en mulighed, siger Rooney til Sky Sports.

- Hvis jeg ikke skal stå i spidsen for holdet, men blot være en del af trænerstaben, vil jeg fortsætte med at spille. Men det vil være bedre at slutte min aktive karriere, hvis jeg skal træne på fuldtid.

Derby ligger sidst i Championship med seks point for 13 kampe. Lørdag møder klubben Wycombe i et bundbrag.


Af Sara Margren

4 kommentarer

kimjen 13:07          
Perfekt Match !
LBK Pelle no.7 13:08          
Det ser godt nok kritisk ud for ´the Rams´ i øjeblikket. Derby plejer at starte sæsonerne dårligt for til sidst at havne i toppen af rækken, men der skal da snart nogle sejre til hvis ikke man skal ende som bundhold i denne sæson.

Håber Rooney finder ud af at fortsætte som spillende træner, for han er også vigtig på banen med sin rutine.

Wycombe SKAL bare besejres i næste kamp - come on The Rams!
BoroDane 13:18          
Tror derbys fans vil blive lykkelige for at han stopper som spiller. Jeg læste på et derby forum at der tilsyneladende er en aftale med 32Red. De betaler hans 60k ugeløn men til gengæld skal han spille alle minutter. Selvom det lyder som en alt for retarderet aftale at lave som klub, så kunne det forklare hvorfor han spiller alle kampe. I midtugekampen var det decideret pinligt at være vidne til. Manden kunne jo knap nok løbe efter første halvleg og er bare generelt elendig.
DerbyStar1 14:54          
Ja, Rooney er ærligt talt ikke særligt populær i klubben pt. Han startede fint, og det var et spændende navn at få ind i folden, men det sidste halve år har han virkelig været sløj. Han har ingen power, løber ikke mange meter, smider masser af bolde væk og kæmper ikke røven ud af bukserne. Så kan det godt være, at han slår nogen sukkerbolde ind i mellem eller scorer et flot frisparksmål, men han ødelægger mere end han gavner, og desværre har han ikke selvindsigten til at sætte sig selv af.
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar