Luk

Rooney midt i Derby-kaos: Jeg smutter ikke

| Championship | 15 kommentarer

Infoboks

Sheffield United - Derby
Championship (25/09)
Oddset 1,62 3,75 5,70
bet365 1,61 3,75 6,00

Derby er i krise og har så få spillere, at de ikke kan stille hold. Manager Wayne Rooney lover, at han ikke går af i protest.

Et langtrukkent ejerskifte har efterladt Derby i ruiner. Klubben har kun ni spillere på kontrakt og er underlagt strenge restriktioner på transferfronten to uger inden det går løs i The Championship.

Wayne Rooney er dermed røget ind i noget af en turbulens i sit første managerjob, men han overvejer ikke at stikke halen mellem benene.

- Andre skal gøre det job, de er sat til. Det er selvfølgelig ikke ideelt at stå i en situation, hvor jeg overhovedet ikke kender mit hold med to uger til sæsonstarten. Vi både kan og skal løse det.

- Det letteste for mig vil være at skride fra det hele, men jeg er en fighter og er Derby taknemmelig for at have givet mig en chance. Jeg vil føre klubben helskindet gennem det her, siger Rooney til Sky Sports.

Derby åbner sæsonen mod Huddersfield 7. august.
 


Af Casper Baunsgaard

15 kommentarer

Stankovic 22:18          
Det er efterhånden sommer efter sommer, at man hører om sådanne cirkussituationer i det engelske med sugardaddies, som enten er trætte af sit legetøj eller som forsøger at skibbe det videre. Engelsk fodbold har ikke meget charme over sig. Den døde for længe siden.
Danish_Messiah 22:24          
Stankovic: altså lige som alle andre lande der også har chaos klubber..

eller klubber der er tæt på konkurs konstant.
kimjen 22:29          
Vi krydser fingre !
Silverblue500 22:43          
En sten sikker nedrykker er fundet.

det er hvad de må hente.
Pga. EFL transfer embargo

free agents on 12-month contracts or make six-month loan signings if they have less than 23 players of a ´professional standing´.
( det skal lige siges at de på nuværende tidspunkt bryder 23 spiller reglen ja who no clue men har lige læst om deres appeal sag. pga blandt andet dette )

skulle de nå at få styr på det sagerne med ny ejer undgår de ikke nedrykningen.
kan ikke se hvordan de skal samle et godt nok hold på så kort tid. med uklare finanser.

det er lidt en lam måde at ende med at ryge ud på.

Jeg ser gerne Derby blive oppe men de ender med ungdoms hold og skulle de kunne hente noget ender de med rester og lap løsninger der ikke er gode nok.

Drømmmen må være de får lov at lempe lidt på kravene så de har en lille chance.
for at handle bare lidt. ( så fremt der kommer penge i kassen fra den nye ejer når det en gang er på plads )

Dømt Nedrykning beklager Derby fans.
Bosse1983 22:44          
Livorno, Palermo, Parma, Siena, Fiorentina, Bari, Cesena, Avellino, Modena og listen er lang. En overgang var det vel 8 klubber i snit pr. sæson i Italien. Håbløse suggardaddies. Italiensk fodbold har ikke meget charme. Den døde for længe side.
MR. Buur 23:22          
Den slags vil vi komme til at se mere af mange klubber lider økonomisk og Covid har kun gjort det værre.

Gevinsten ved at rykke op i PL er stor og derfor har mange klubejere taget vilde chancer igennem mange år... men få klubber har formået at etablere sig i PL.

Det er sgu trist for de fans der sidder rundt omkring i England og ser deres hold dø langsomt.

Uanset hvad så ligner det en umulig opgave at få Derby igennem denne sæson og jeg tvivler på at Rooney er i Derby ved sæson afslutningen.
JKo 02:58          
Trist, bare trist.
Torsdag 23. september