Luk

Roony kan blive månedens unge spiller i SL

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Roony Bardghji er med sine to kampe i FC København-trøjen med blandt kandidaterne til månedens unge spiller i 3F Superligaen. Se alle kandidater i artiklen. 

Endnu en måned er gået, og det betyder flere flotte præstationer at se tilbage på og hædre i 3F Superligaen.

Som altid har mange unge talenter vist sig flot frem i klubberne, og Superligaen har nu fundet frem til seks kandidater fra fire forskellige klubber, der kæmper om titlen som månedens spiller for november.

Blandt kandidaterne finder man unge Roony Bardghji fra FC København, som i de seneste to kampe har vist prøver på det talent, som har været kilde til en masse omtale, hvor han blandt andet kom på tavlen senest mod AaB som Superligaens yngste målscorer nogensinde.

Han får følgeskab af sin holdkammerat William Bøving, som også har vist sig flot frem ligeledes med en scoring mod AaB senest, og så har Brøndby IF også en duo med i form af formstærke Morten Frendrup og Henrik Heggheim.

Slutteligt har FC Nordsjællands Oliver Rose-Villadsen og Viborg FF's Tobias Bech sneget sig med efter fast spilletid og mål til følge for deres klubber.

Superliga.dk står for kåringen - men du kan også stemme på din favorit herunder. 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen

11 kommentarer

Mac2907 15:23          
Nøj, det er forhåbentlig ikke korrekt. Hvis den kåring bare skal have en lille form for anstændighed så er vinderen en der har spillet +4 kampe i den måned. Alt andet er et øjebliksbillede som ikke er repræsentativt. Og ja, denne spiller er (eller bliver) unik men lad nu drengen spille flere kampe før han bliver udråbt som Messi….
Danish_Messiah 15:52          
Mac2907: hahahahahahah ^

self er prisen et øjebliksbillede....
Esrever 16:01          
+4?

En spiller som Roony har spillet 2 ud af 3 mulige kampe i November. Det er vel fair nok? +4 er jo bogstaveligtalt en umulighed.
Footballfreakforever 16:01          
@mac
Fck har spillet 3 SL-kampe i november og Roony er kåret som Man Of The Match i de to kampe deraf, som han har spillet.
Mahimahi 16:20          
Danish

Tænkte det samme, hvis en pris der hedder MÅNEDENS spiller ikke er et øjebliksbillede, så ved jeg godt nok ikke hvad et øjebliksbillede er.
Vestegnen!! 16:48          
Det er vel fair nok, at Bardghji er med i diskussionen. Han har spillet to af tre kampe, og han har haft en ganske vigtig indvirkning på fck-holdet, mens han har været med. Jeg ville nok - totalt unbaised og helt uden de blågule briller, tihi - vælge Henrik Heggheim. Jeg vil vove at påstå, at han har haft en kæmpe aktie i, at defensiven har set så god ud, som den har gjort. Udfylder næsten samme rolle, som Jung gjorde, og han er endda 10 år yngre. Stærk på bolden, ambitiøs i sit fremadrettede spil, god i duellerne og atletisk.
RaSMuS. 17:08          
vis den kåring bare skal have en lille form for anstændighed så er vinderen en der har spillet +4 kampe i den måned.
Han har spillet 2 ud af 3 kampe for FCK i denne måned. Super indspark.
Onsdag 19. januar