LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Rose: Giv manageren hvad han vil have

| Premier League | 6 kommentarer
Rose: Giv manageren hvad han vil have
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Tottenham
Carabao Cup (24/01)
bet365 1,61 4,20 6,00
NordicBet 1,61 3,80 6,15
Oddset 1,60 3,75 5,90
Stream Chelsea – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement
Danny Rose håber, at Tottenham-manager Mauricio Pochettino får, hvad han vil have, så han kan hente stærke spillere til den kommende sæson.

Tottenham sluttede Premier League-sæsonen på tredjepladsen, men i næste sæson vil klubben gerne endnu længere op og blande sig i kapløbet om mesterskabet.

Danny Rose indikerede forud for sidste sæson, at tiden var ved at løbe ud for ham i forhold til at vinde titler.

Samtidig talte han åbenhjertigt om, at han gerne ville have mere i løn, og dermed skubbede han til rygterne om, at han var på vej væk fra Tottenham.

Han fortrød dog sine udtalelser, som også indeholdt opfordringer til at købe stærkere spillere. Han blev i sidste ende taget til nåde af manager Mauricio Pochettino

Danny Rose har dog ikke spillet meget i den nu afsluttede sæson - blandt andet på grund af skader. Men han håber, at han kan kæmpe sig tilbage på holdet i næste sæson. Og han har ikke tænkt sig at komme med samme udtalelser som sidste sommer.

Pochettino har da også allerede været ude og sige, at Tottenham skal turde ruste op.

- Jeg har lært lektien i forhold til at udtale mig om den slags. Det er godt, at manageren har sagt det, siger Rose til Sky Sports.

- Jeg håber, manageren, hans stab, rekrutteringsfolkene og bestyrelsesformanden alle kan blive enige om at give manageren, hvad han vil have, siger Danny Rose til Sky Sports.

- Jeg står fuldt ud bag det, der kommer til at ske i opstarten. Jeg håber, vi henter nogle gode spillere, som kan hjælpe os, og som manageren har sagt, er det næste skridt, at vi skal prøve at vinde noget i næste sæson, siger Danny Rose.

Danny Rose er blevet slået af holdet af Ben Davies, der har spillet langt de fleste kampe på venstre back.

Stream Chelsea – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar