Luk

Rosenborg bekræfter Zinckernagel-interesse

| Eliteserien | 8 kommentarer

Infoboks

Philip Zinckernagels kontrakt mod Bodø/Glimt udløber ved årsskiftet, men står det til Rosenborg, så bliver han i Norge og skifter til dem. 

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Philip Zinckernagel har været i forrygende form for Bodø/Glimt, som han har været stærkt medvirkende til at spille frem til det norske mesterskab. 

Sådanne præstationer tiltrækker selvfølgelig opmærksomhed fra flere klubber, og det gælder også andre norske klubber. 

Rosenborgs sportschef Mikael Dorsin bekræfter nemlig, at de er interesserede i den danske offensivspiller. 

- Spillere som gør det godt i Eliteserien og som har kontraktudløb, vil altid være aktuelle for os. Han har spillet i en filosofi, der minder om Rosenborgs, så det er klart, at det er et navn, vi har på blokken. Så får vi at se, om det er realistisk, og om han er helt den type, vi søger eller ej. 

- Han har været en af Eliteseriens bedste spillere og har kontraktudløb. Det er klart, at han er et samtaleemne, hvis jeg kan sige det sådan. Mere kan jeg ikke sige om det, siger Mikael Dorsin til Adresseavisens podcast Ramus og Saga. 

Philip Zinckernagel har scoret 15 mål og leveret 15 assist i 23 ligakampe. 


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

Rundsaven 14:36          
Næppe Rosenborg som løber med han underskrift. Han har lige fået den legendariske agent Pini Zahavi, og har efter sigende sagt nej til en konkret bud fra Basaksehir. Sporting Lissabon skulle også være interesseret. Rosenborg ville nok være det mere sikre valg, men så kan man lige så godt blive i Bodø/Glimt.
Jasperthesjasper 14:44          
Han skal udnytte sin kontraktsituation til fulde. Finde den højstmulige hylde med flest muligt nuller på lønsedlen. Der må være tonsvis af klubber der kan bruge en gratis Zinckernagel.

Falder han igennem så vil stort set alle skandinaviske klubber stå med åbne arme når han skal søge nye græsgange. Ingen grund til at tage en mellemstation i en alder af 26.
Beenhakker 14:55          
Den anden dag stod der at Fortuna Düsseldorf og Heerenveen jagter ham. Hvis det er klubber på det niveau, bør FCK være konkurrencedygtige. Jeg synes de bør komme ind i kampen her, men der er jo ingen sportsdirektør løfte den opgave ...
ABCDE FC 15:26          
Jeg tror og håber Zinckernagel har en større liga i tankerne.

Bedømt ud fra denne sæson burde klubber i Æresdivisionen, Jupiler League, RPL, Super Lig og ligene være interesseret i ham.
Rovers 15:34          
slå nu lige koldt vand i blodet, han spiller i Norge, der måske er en af de dårligste ligaer i Europa.

Et eksempel er at Kasper Junker har scoret 19 mål i denne sæson i Norge, han har aldrig scoret så mange mål samlet set, i de 7 år han har spillet i dansk fodbold. det samme gælder Zinckernagel, han har scoret flere mål i år, end hele hans karriere i dansk fodbold.

Det skyldes simpelthen, at den norske række er katastrofal ringe.
Dew 16:03          
Rovers,

Junker er ikke noen fantastisk angriper, men han spiller i et fantastisk kollektiv. Det hadde han ikke i Danmark. Han scoret dessuten mot AC Milan på San Siro, men det er vel måske også et hold fra "en af de dårligste ligaer i Europa"? Voldsom og pinlig arroganse.

Den norske liga er ikke veldig mye dårligere enn den danske. Forskjellen er ikke større enn at en elendig spiller som Sander Svendsen kan skyte seg inn på toppscorerlistene i Superligaen. Akkurat som Kirkevold tidligere, som høyst holdt norsk 2.div-nivå. Eller som Pusic. Ankersen, som var totalflopp i RBK har vært en profil i Suppen lenge. Eksemplene er uendelige.
ubiquitous 16:24          
Rovers:

Du har tydeligvis ingen forstand på niveauforskelle i europæiske ligaer. Jeg fik mig i hvert fald et grin, da jeg læste din kommentar. Jeg vil give dig ret i, at den danske Superliga er et step op ift. den norske Eliteserie. Men at påstå at den norske liga er en af de dårligste i Europa, det er jo bare nonsens, for så langt fra er den heller ikke fra den danske. Så hvis du oprigtigt mener, at Eliteserien er en af de dårligste ligaer i Europa, så er den danske Superliga også dernede omkring, for forskellen er der, men den er ikke stor. Succesen i den norske topklub kan beskrives relativt kort: det er resultatet af et forventningsafstemt og fantastisk godt kollektiv. Har du set deres kampe? Både i Eliteserien og i EL? Deres niveau ift. spil og boldomgang, som resultat af god kommunikation og forståelse for hinanden og spillet, har været ekstremt højt. De ville sagtens kunne drille de største klubber i Superligaen, ligesom de ville kunne drille de fleste klubber i resten af Europa, som jo er en kvalitet, som FC København primært har haft i efterhånden en lang periode. Det så vi i kampen mellem Bodø/Glimt og Milan.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar