LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rosenborg-dansker erstatter Skov for U21

| International | 8 kommentarer
Highlights: Rosenborg ræser til sejr uden Bendtner
Highlights: Rosenborg og Bendtner taber point til aller sidst
Highlights: Bendtner scorede da Rosenborg fik et point
Bendtner slår til efter flot oplæg fra Mike Jensen
Rosenborg-dansker erstatter Skov for U21
Foto: Rosenborg

Infoboks

Molde - Rosenborg
Eliteserien (28/04)
bet365 1,66 3,75 5,00
NordicBet 1,75 3,90 4,60
Oddset 1,70 3,70 4,30
Stream Molde – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Rosenborgs Jacob Rasmussen er blevet udtaget til truppen til U21-EM i stedet for Robert Skov, som har trukket sig med en skade.

Silkeborgs Robert Skov måtte tirsdag melde fra til sommerens U21-EM på grund af en skade, og nu har landstræner Niels Frederiksen fundet erstatningen.

Valget er faldet på Rosenborgs forsvarsspiller Jacob Rasmussen.

- Jacob gjorde et overbevisende indtryk, da han i marts var med U20-landsholdet i Malaga, ligesom han har leveret nogle gode præstationer for Rosenborg, siger Niels Frederiksen til U21-landsholdets Facebook-side.

- Jacob er en spillende forsvarsspiller, som uden problemer vil kunne falde ind i vores måde at spille på og kan dække både stopper og 6’er positionen. Med udtagelsen af Jacob har jeg også valgt at justere den positionelle balance i truppen, så vi nu er bedre dækket ind på de defensive positioner.

20-årige Rasmussen står noteret for 35 kampe for diverse ungdomslandshold.

Stream Molde – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

Koncernservice 20:10          
Jeg er stadig bitter over at han ikke kom tilbage til Odense nu.
Job 20:32          
Godt valg!
SotD 07:59          
Ja, kanon valg...

Hvis det ikke lige var fordi han erstatter en ekstremt offensiv højrekant.
Job 09:01          
Ja, kanon valg...

Hvis det ikke lige var fordi han erstatter en ekstremt offensiv højrekant.
Det er jo selvfølgelig ikke ligefrem en status quo-erstatning, men Jacob Rasmussen er en talentfuld og teknisk stærk Bjelland/AC-type, der er fløjet lidt under radaren herhjemme. Muligvis fordi han har tilbragt en del af sin ungdom i Tyskland hos Schalke og St Pauli, frem for at være ´bobler´ i Superligaen. En spændende spiller med en del u-landskampe...

Ærgerligt at Skov ikke kommer med. Havde glædet mig til at se ham, men måske er to slutrunder inden for ti måneder og nærmest fuld spilletid i næsten samtlige af Silkeborgs kampe ikke det allerbedste for ham? Han må i høj grad trænge til ferie efter en fantastisk sæson, og han havde muligvis kvitteret med et længere formdyk i efteråret, hvis han ikke havde været skadet, og var taget med u-21-holdet.
SotD 14:47          
Jeg er helt enig i, at Skov træffer en klog beslutning ved at melde afbud hvis han ikke er 100%. Men jeg synes dog man bør skele lidt til trupsammensætningen når man udtager en erstatning.

Hvor passer Jacob Rasmussen lige ind i alt det her, og hvem skal tage Robert Skovs plads?

Maxsø og Banggaard er sikre startere med hhv. 20 og 21 U21 landskampe, og Joachim Andersen må være 3. valg. Ingen af de tre tilbyder ret meget andet end centerforsvar.

Så jeg synes det virker underligt, men man kan selvfølgelig også komme så langt ned i hierakierne at det ikke giver mening at udtage sammenlignelige spillere.
Job 15:45          
Men jeg synes dog man bør skele lidt til trupsammensætningen når man udtager en erstatning.
Det er rigtigt, men Frederiksen nævnte vidst, at der her bytte var med til at balancere truppen bedre, så måske synes han at der egentlig er offensivspillere med X-faktor nok i f.eks. Marchondes, Hjulsager, Lucas A. og Duelund?

Og som du nævner tilbyder i hvert fald Banggaard og Joachim Andersen ikke meget andet end traditionelt forstopperspil, mens Maxøe og Jacob Rasmussen kan deltage mere i det opbyggende spil. Og så er JR venstrebenet lige som Agger og Bjelland - hvilket jo regnes for noget ´fint´ nu om stunder :o)
JHAA 00:50          
Ulogisk valg, men held og lykke med det ! Personligt havde jeg foretrukket FC Helsingørs Mads Aaquist, som udover at kunne spille kant vel dækker mange andre pladser :-)
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april