Luk

Rosenborg glæder sig over Bendtner-skifte

| Eliteserien | 17 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,40 3,30 2,87
NordicBet 2,45 3,25 2,90
Oddset 2,35 3,35 3,05

Rosenborg glæder sig over, at Nicklas Bendtner forlader klubben og smutter til FCK, men vil ikke kommentere på økonomien i Bendtners skifte.

Nicklas Bendtners tidligere arbejdsgiver, Rosenborg, er glad for at slippe af med den 31-årige danske angriber, men klubbens daglige leder vil ikke komme ind på, hvordan økonomien har ordnet sig omkring Nicklas Bendtner.

Det siger den faglige leder Tove Moe Dyrhaug til adressa.no.

- Vi er glade. Vi er enige om en overgang til FCK. Det er godt for Nicklas, og det er godt for Rosenborg, siger Tove Dyrhaug og svarer om økonomien.

- Vi kommenterer ikke økonomi. Vi er glade for at være nået til enighed med FCK, og at Nicklas har fundet sig en ny klub.

Rosenborg-lederen ønsker heller ikke at komme ind på, om Bendtner havde en klausul om en millionbonus, som ville blive udløst, hvis han fuldendte sin norske kontrakt.


Af Jonas Dalgård

17 kommentarer

TheBoss 12:43          
Ja, hvorfor mon.?
Det kan man jo godt forstå..
Tanken 12:50          
Ja FCK, som jo siger de er det bedste hold i norden, tager et norsk holds skrald.
CopenhagenNoice 12:55          
Stærke kommentarer..
ThomasG 13:02          
Jaaah, men der er sandhed i det, desværre. Når man ikke kan få en spiller man vil fra Holland og dem man skulle bruge er skadet, må man lave et desperat køb på sidstedagen.
bruger 175201 13:03          
Tanken:

Hold da kæft d.. kløer

Jeg hverken FCK eller andre fans hvad med bare være glad for en af Dk bedste angriber nogensinde for lov til at kick starte hans karriere igen og tro mig Bendtner er sgu en god fodboldspiller når han gider og det nok og vel hans sidste chance
Titi81 13:11          
Synes Bendner har opført sig eksemplarisk i forhold til Rosenborgs opførsel. Er det rigtigt at de ikke vil lade ham spille, pga at han skulle have en dum penge efter et antal kampe, er det fanme ynkeligt. Så skulle de have smidt ham på porten, da han var på hotel tremmely istedet.
RaSMuS. 13:28          
Jeg hverken FCK eller andre fans hvad med bare være glad for en af Dk bedste angriber nogensinde for lov til at kick starte hans karriere igen og tro mig Bendtner er sgu en god fodboldspiller når han gider og det nok og vel hans sidste chance
Ja, han får lov til at kickstarte karrieren, men hvor mange gange har han ikke fået lov til det, og hvor mange gange har vi ikke sagt, at nu er det sidste chance for Bendtner? Helt ærligt så håber jeg simpelthen, at han arbejder og kommer i fysisk form, men at han falder igennem med et brag.
Fredag 20. september