Luk

Rosenborg henter Per Ciljan Skjelbred i Hertha

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Fortuna Düsseldorf - Hertha Berlin
Bundesliga (28/02)
bet365 2,50 3,30 2,70
NordicBet 2,55 3,35 2,75
Oddset 2,50 3,25 2,75
YouBet 2,55 3,30 2,80

Rosenborg bekræfter torsdag, at klubben har hentet den tidligere norske landsholdsanfører Per Ciljan Skjelbred tilbage til klubben. Han skifter til sommer.

Rosenborg har torsdag sikret sig forstærkning fra sommer, da klubben har offentliggjort en aftale med den norske landsholdsspiller Per Ciljan Skjelbred.

Den 32-årige midtbanespiller er for tiden på kontrakt i Hertha Berlin, men den aftale udløber til sommer, hvorfor Rosenborg har slået til og sikret sig Skjelbred på en fri aftale. 

Det glæder Mikael Dorsin, der er sportslig leder i Rosenborg.

- Det føles virkelig godt at på dette på plads, og jeg er meget glad. Jeg ved, vi får en fantastisk fodboldspiller, men også en fantastisk god fyr, og det er vigtigt også, siger han til klubbens hjemmeside og uddyber.

- Rosenborg får en spiller med hjerte for klubben. I tillæg har han været ude at spille på et vældig højt niveau og har fået masser af erfaring. Han kommer til at have et højere tempo i kroppen, end det som findes i Eliteserien.

- Hans erfaring kan også blive god at have i garderoben, og måske specielt for de yngre spillere. Per er et energibundt både på og udenfor banen. Han smiler meget og får folk med sig.

Skjelbred har tidligere spillet i Rosenborg, inden han først tog til HSV i 2011, inden han drog til Hertha Berlin, hvor han har været siden 2013.

Midtbanespilleren har 43 kampe på det norske landshold på cv'et.


Af Jonas Dalgård
Søndag 23. februar
Lørdag 22. februar