LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rosenborg i remis mod Ranheim

| Eliteserien | 6 kommentarer
Highlights: Bendtner tæt på matchvinder i Rosenborg-skuffelse
Mike Jensen med mærkværdig langsskudsmål i etmålssejren til Rosenborg
Highlights: Tidligere OB-stopper pandede Rosenborg på sejrskurs
Rosenborg i remis mod Ranheim
Foto: Getty Images
Nicklas Bendtner og Mike Jensen spillede hele kampen, mens Jacob Rasmussen fik det sidste kvarter, da Rosenborg måtte nøjes med 1-1 i Eliteserien-kampen mod Ranheim.

Nicklas Bendtner og Mike Jensen var vanen tro i startopstillingen for Rosenborg, mens Jacob Rasmussen til at starte med måtte se til fra bænken.

Rosenborg var inden kampen ubesejret i de seneste seks Eliteserien-kampe, hvoraf de seneste fire var endt med sejr.

Gæsterne fra Ranheim havde også fået en glimrende start på sæsonen og var at finde på femtepladsen, kun et point fra Rosenborg og andenpladsen.

Hjemmeholdet fik den bedste start på opgøret, og Nicklas Bendtner fik efter et kvarters spil en stor chance for at bringe Rosenborg i front. 

Den danske angriber modtog bolden bagerst i Ranheim-feltet og havde god plads til sin afslutning, men han sendte bolden forbi højrestolpen.

Lige før pausen fik Rosenborg en kæmpechance, da Mike Jensen og Alexander Søderlund var fri foran mål, men de kunne akkurat ikke få træf på bolden, som i stedet strøg forbi mål, og således gik de to hold til pause med stillingen 0-0.

Ti minutter inde i anden halvleg kunne gæsterne ikke længere holde værterne fra fadet. Yann-Erik de Lanlay viste vævre driblinger frem på kanten af feltet og løftede bolden ind over gæsternes keeper og i mål til 1-0.

Fem minutter senere var Ranheim tæt på en hurtig udligning over to omgange, men den sidste skarphed manglede for gæsterne.

Et kvarter før tid var Mads Reginiussen til gengæld resolut i sin afslutning, da han kastede sig frem i et hovedstød og pandede bolden i mål til 1-1.

Umiddelbart efter blev Jacob Rasmussen sendt på banen som erstatning for Anders Trondsen på den centrale midtbane.

Rosenborg forsøgte at lægge et tryk ned mod Ranheim-mået i kampens slutfase, og i overtiden fik Nicklas Bendtner sparket bolden i mål, men dommeren underkendte scoringen for offside på Alexander Søderlund i situationen inden.

Det lykkedes ikke for danskerklubben at score yderligere, og derfor endte det 1-1 på Lerkendal.

Med det uafgjorte resultat har Rosenborg nu 15 point på andenpladsen i Eliteserien. Der er dermed fire point op til førerholdet Brann, der tager imod Tromsø søndag.

Stream Ranheim – Viking på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Josias Hjorth Pedersen
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april