Luk

Rosenborg køber back-komet i HB Køge

| NordicBet Liga | 15 kommentarer
Rosenborg køber back-komet i HB Køge
Foto: HB Køge

Infoboks

Vejle Boldklub - HB Køge
NordicBet Liga (01/03)
bet365 1,61 3,80 5,50
Oddset 1,60 4,00 5,50
YouBet 1,59 3,70 4,95

Rosenborg har ifølge bold.dks oplysninger sikret sig den 19-årige back Malte Amundsen, der har spillet 60 1. divisionskampe for HB Køge.

Det er de færreste 19-årige, der har opnået 60 kampe i 1. division, men det er tilfældet for Malte Amundsen, der har været et stensikkert kort i HB Køges startopstilling de seneste halvandet år.

Nu er tiden hos HB Køge dog slut for den eftertragtede back. Ifølge bold.dks oplysninger har der gennem længere tid været enorm interesse for Amundsen, og nu er et udenlandsk skifte på plads.

bold.dk erfarer, at de norske mestre Rosenborg, der i forvejen har Nicklas Bendtner, Mike Jensen og Jacob Rasmussen i truppen, har sikret sig Amundsens eftertragtede underskrift

Amundsen har spillet 13 U-landskampe for Danmark. Han var senest med på U20-landsholdet i to træningskampe i oktober.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin

15 kommentarer

Bergkamp4700 14:09          
Imponerende at ingen superliga klubber har fanget ham før Rosenborg. Det samme med Christian P da han skiftede til Berlin. De er dygtige til talenter i HB Køge, der løber nogle spændende spillere rundt og venter på at få chancen.
Hvadfandenforegårder 14:10          
Imponerende. Han er hamrende dygtig! Men hold kæft de kan finde ud af at udvikle venstrebacks i Køge ..
Finesse 14:22          
Har aldrig forstået hvorfor Brøndby ikke har hentet ham. Måske ikke et 1. Valg med det samme, men på sigt kunne han sikkert.
AdnanCFC 14:47          
Nogen der ved hva prisen er på ?
bjerghest 15:05          
Kristian Pedersen var nu på prøvetræning i FC Vestsjælland. Men hvem siger at spillerne har interesse i Superligaen hvis de ikke er garanteret spilletid. Jeg er rimelig sikker på at en ungdomsspiller vil foretrække 60 kampe på 2 år som starer på lavere niveau, end 40 kampe på højere niveau som substitut.
Lagoni 15:55          
Ift. Kristian Pedersen så var der en del interesse for ham fra SL-klubber, men prismæssigt var der åbenbart ingen der var villige til at giver et par millioner for et talent fra 1. division.
Globus 16:09          
Brøndby har vel ikke hentet ham fordi de havde Gregers Arndal Lauritsen som er samme årgang og spiller samme plads og som de jo nok har vurderet er (stort set) lige så god? Han er jo så i øvrigt sendt på græs i HB Køge nu .... så det salg af Malthe kom ikke som den store overraskelse :-).
Mandag 24. februar