LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rosenborg lejer Lukas Spalvis

| International | 18 kommentarer
Rosenborg lejer Lukas Spalvis
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Rosenborg melder, at de har lejet den tidligere AaB-angriber Lukas Spalvis for hele 2017.

I midten af januar blev den tidligere AaB-angriber Lukas Spalvis lejet fra Sporting Lissabon til Belenses. I slutningen af måneden blev lejeaftalen dog annulleret.

Nu er Spalvis igen blevet udlejet, og angriberen vender tilbage til Skandinavien. I hele 2017 skal han nemlig tørne ud for Rosenborg.

22-årige Spalvis kom til Sporting i sommer, men på grund af en alvorlig knæskade har han endnu ikke optrådt for klubben.

Rosenborg mistede sin danske topscorer Christian Gytkjær i slutningen af transfervinduet, da han skiftede til 1860 München, og Spalvis er formentligt hentet ind som erstatning.

Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles

18 kommentarer

Kreo 22:30          
Der kan man bare se. Rosenborg er nok også et meget godt sted at være for en som ham, så kan han om et år tage til Malmø og fuldende den skandinaviske triple
EfB 1924 22:32          
Haha, det var sgu ikke langtid der gik før de ikke kunne bruge ham i Sporting.
Mitch Connor 22:34          
Han skal bruge sit lejeophold i Rosenborg til at komme sig efter sin knæskade. Han har ikke fået chancen endnu i Portugal.
peanuts 22:36          
EFB

han blev skadet lige efter han kom til Sporting og har siddet ude i 6 mdr.
EfB 1924 22:36          
Ah okay, det vidste jeg ikke lige.
Scouser34 07:47          
de annullerede den sidste lejeaftale fordi han var i for dårlig fysisk form. Har han forbedret sig så meget fysisk på den uges tid ? Arh næppe ;) dårlige undskyldninger hele vejen rundt.
MrDemus 07:57          
de annullerede den sidste lejeaftale fordi han var i for dårlig fysisk form. Har han forbedret sig så meget fysisk på den uges tid ? Arh næppe ;) dårlige undskyldninger hele vejen rundt.
Begrundelsen KAN være, at den portugisiske liga er i fuld gang, og han derfor ikke kan få mange kampe hvis han skal i form. Den norske lige starter først op i marts, så han kan træne med i noget tid før der er betydende kampe, og så kan han stadig nå min. 20 ligakampe i 2017.
Bare mit bud.
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj