Luk

Rosenborg rykkede over stregen med sejr

| Eliteserien | 0 kommentarer
Rosenborg rykkede over stregen med sejr
Foto: Getty Images

Nicklas Bendtner var endnu en gang sorteret fra kamptruppen, da Rosenborg søndag slog Mjøndalen med 3-2 og rykkede op over nedrykningsstregen.

Rosenborg skulle forsøge at vende deres elendige sæsonstart på hovedet, da de søndag aften tog imod Mjøndalen hjemme på Lerkendal Stadion i Trondheim.

Anfører Mike Jensen var på holdkortet fra start, mens Nicklas Bendtner end ikke var på bænken til opgøret, hvilket tilføjer til spekulationerne om hans fremtid i den norske mesterklub.

På den anden side af banen stod danske Tonny Brochmann, der skulle forsøge at stikke en kæp i hjulet på de sejrshungrende mestre.

Rosenborg fik en rigtig god start på kampen, da de allerede efter en halv times spil havde fået bolden over stregen ad to omgange.

Tore Reginiussen åbnede kampens målkonto efter 27 minutters spil, mens Yann Erik de Lanlay fordoblede hjemmeholdets føring tre minutter senere.

Men så trådte den tidligere AC Horsens-spiller Tonny Brochmann i karakter.

Først fandt han Stian Aasmundsen, der reducerede til 2-1 for Mjøndalen, inden Brochmann selv bragte sig på måltavlen i anden halvleg og gav Rosenborg nerver med den udlignende scoring til 2-2.

Nerverne var dog ikke værre end som så, for minuttet efter Brochmanns scoring svarede Rosenborg tilbage.

Alexander Søderlund havde is i maven og sparkede bolden gennem benenen på den fremadstormende Mjøndalen-keeper, der blot kunne se til, mens kuglen trillede i kassen til 3-2 til hjemmeholdet.

Det lykkedes Rosenborg at holde fast i føringen frem til dommerens slutfløjt, og dermed kan danskerklubben rykke op over nedrykningsstregen i den norske Eliteserie.

Andetsteds tabte Daniel A. Pedersen og Tobias Salquist med 3-0 til Odd, mens Martin Spelmann fik de første 56 minutter for Strømsgodset i holdets 3-1-sejr over Tromsø.

Matti Lund Nielsen spillede anden halvleg for Sarpsborg i holdets 3-1-nederlag til Ranheim, og Benjamin Tiedemann Hansen og Mikkel Desler spillede fra start i Haugesunds 0-0-kamp med Kristiansund.

Odd fører Eliteserien efter ni kampe. De har 22 point, mens Molde på andenpladsen har 19 point.

Stream Strømsgodset – Molde på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni