LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Rosenborg sled sig til sejr mod bundhold

| Eliteserien | 14 kommentarer
Highlights: Bendtner og co. sikrer sig 3 point mod bundhold
Highlights: Tidligere OB-stopper pandede Rosenborg på sejrskurs
Bendtner is back: Detaljer, driblinger og mål af bomberen
Highlights: Bendtner er tilbage blandt målscorerne efter to mål mod Molde
Teknisk finesse fra Norges danske superstjerne - Bendtner med mål nummer 2
Rosenborg sled sig til sejr mod bundhold
Foto: Knut Inge Røstad / Rosenborg
Rosenborg vandt mandag aften med 1-0 over Bodø/Glimt, som ellers kæmpede godt imod. Det var Rosenborgs anden sejr af fem mulige i denne sæsons Eliteserie.

Rosenborg har fået en skidt start på sæsonen i Eliteserien, hvor klubben smed point i de tre første kampe. I fjerde forsøg lykkedes det dog at få en sejr, og mandag skulle danskerklubben forsøge at få sin anden sejr.

Modstanderen var Bodø/Glimt, som havde Philip Zinckernagel med på bænken.

Hos Rosenborg var Nicklas Bendtner og Mike Jensen med i startopstillingen, mens Jacob Rasmussen tog plads på bænken.

Opgøret fik sig en meget rolig start uden nogen store chancer. Men efter en halv time begyndte det stille og roligt at løsne sig.

Hos Rosenborg var Pål Andre Helland tættest på med et par afslutninger, mens Ulrik Saltnes efter 42 minutter fik halvlegens største mulighed, da han fra lille afstand bankede bolden over mål.

Rosenborg fik en drømmestart på anden halvleg. Bare to minutter efter pausen steg Alexander Søderlund op til et hjørnespark, som han dirigerede over stregen på ganske overbevisende vis.

De norske mestre fra Rosenborg viste dog ikke storspil efter pausen. Hjemmeholdet Bodø/Glimt var tættere på en udligning, end Rosenborg var på en ny scoring.

I overtiden fik Bodø/Glimt spillet sig frem til en situation, hvor der kunne være dømt straffespark, men dommeren fløjte forblev tavs.

Dermed fik Rosenborg sin anden sejr i træk og er nu på sjettepladsen i Eliteserien.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

14 kommentarer

Piksvin 21:19          
Sådan.

Og endnu engang en brandkamp med mål af Bendt... Nå nej.
MR11 21:23          
Haters gonna hate. Manden er stadig med længder den bedste angriber vi har.
kk84 21:46          
hvis man stadigvæk mener bendtner er den bedste angriber vi har, har man enten ikke forstand på fodbold, eller os følger man ikke med i hvad de andre angribere laver!
LukeDanDuke 21:49          
Hvilke angribere? Zohore?

Spøg til side så mener jeg ikke Bendtner er langt bag ved resten. Specielt fordi man har set ham præstere på internationalt niveau. Det har ingen af vores andre angribere rigtigt gjort.
StanTheManDK 23:03          
Topscorer i sidste sæson som angriber - og nu spiller han kant???
Huttelihut92 23:16          
Hvis man stadig mener at Cornelius, Zohore, Berggreen, Yussuf, NJ er et bedre bud på angriber pladsen til VM, end Bendtner.....har man virkelig ikke forstand på fodbold! Det er egentlig synd for Bendtner-haterne, men også temmeligt morsomt....
KB87 06:28          
han har spillet 5 kampe i elite serien, hvor han i en af de 5 kampe spillet, har scoret 2 mål hvilket er godt men i det store sammenhæng er det meget svagt.

så er der folk der vil vende det og sige han har scoret 2 mål i 5 kampe det giver ham næsten et mål hver anden kamp.. men det jo ikke sandt.

Han har spillet 1 god kamp hvor han fik 2 ret gode mål men i de resterende 4 kampe viser han jo hvorfor han skal spille på så lavt en niveau for at kunne følge med.

desto hårdere liga niveauet er jo bedre betyder det vores angribere er, så man burde rangere dem sådan og derfor bør bendtner + hans alder blive rangeret som den laveste.

det er en skandale at vælge bendtner frem for enhver anden angriber vi har, han har intet bidraget med hans tilføjelse til landsholdet udover det "stjålne" straffesparksmål.
Tirsdag 22. januar