Luk

Rosenborg videre efter dramatisk sejr

| Champions League | 0 kommentarer
Rosenborg videre efter dramatisk sejr
Foto: Getty Images

Den første scoring lod vente længe på sig, men Rosenborg vandt 2-0 over Bate Borisov og gik derfor videre i Champions League-kvalifikationen.

Rosenborg skulle onsdag aften forsøge at spille sig videre i Champions League-kvalifikationen, da Bate Borisov kom på besøg i Norge.

Det norske mandskab havde tabt første kamp 1-2 og skulle derfor finde en sejr frem, hvis de fortsat skulle drømme om at være en del af Champions League i denne omgang.

Mike Jensen startede på banen for hjemmeholdet, og den danske midtbanespiller gjorde en livlig figur. Flere gange havde han afslutninger, men hver gang blev de blokeret.

Rosenborg var det bedste hold i løbet af første halvleg, men bolden kom ikke i kassen. Derfor stod der også stadig 0-0, da de to hold gik til pause.

Det ændrede sig dog i anden halvleg, da de frustrerede nordmænd efterhånden må være ved at have givet op. 20 minutter før tid havde Alexander Søderlund en kæmpechance, da han fra tæt under mål fik headet bolden mod kassen. Den tog dog keeperen, ramte jorden og gik over mål.

Blot få minutter senere kom forløsningen så, men det krævede et straffespark, før de endelig fik hul på bylden. Søderlund blev revet ned i feltet og fik straffespark, som Pål Andre Helland sikkert udnyttede.

Derfor fik gæsterne pludselig travlt, men med fem minutter igen var det igen Rosenborg, der kunne juble. En afslutning tog Alexander Søderlund i ryggen og snød Bate Borisov-keeperen, der ikke kunne gøre noget.

Kampen sluttede 2-0 til Rosenborg, der dermed kan juble over at være videre med en samlet sejr på 3-2.

Andetsteds kunne Qarabag også juble over at være videre efter en samlet sejr mod Dundalk. Det første opgør var endt 1-1, men returkampen vandt de 3-0 og gik derfor videre.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august