Luk

Roskilde forlænger med endnu en ung midt

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

FC Roskilde har onsdagens anden kontraktforlængelse på plads, og den er gået til 21-årige Andreas Maarup.

2. divisionsklubben FC Roskilde meddelte onsdag, at man denne onsdag ville præsentere en række kontraktforlængelser, og nu er to blevet annonceret.

Først forlængede Henrik Ravensbeck sin aftale, og nu har endnu en ung midtbanespiller i form af Andreas Maarup gjort det samme.

- Maarup er kommet fra RB’s Danmarksseriehold og har virkelig gjort det godt. Vi har set ham blive bedre og bedre ved at træne i et godt miljø. Han har en utrolig power, dækker flere pladser på banen og har haft mange gode kampe for os - hvem vil ikke huske hans fremragende mål mod KFUM, siger sportschef Anders Theil.

Andreas Maarup glæder sig over sin forlængelse og er opsat på at få FC Roskilde tilbage på sporet.

- Først og fremmest så er jeg rigtig glad for at have forlænget min kontrakt med klubben. Det har været nogle givende måneder med holdet, hvor jeg også har fået en masse tillid og spilletid. 

- Jeg har det super godt med resten af holdet, og vil rigtig gerne fortsætte med at være en del af det her spændende projekt, hvor jeg samtidig kan udvikle mig som fodboldspiller og forhåbentlig bidrage med at få klubben tilbage på rette spor, siger den 21-årige midtbanespiller.

FC Roskilde overvintrer som nummer ti i 2. divisions gruppe 2.


Af Martin Schmidt
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar