LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Roskilde-kant: Sejr giver fornyet tro på tingene

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Roskilde-kant: Sejr giver fornyet tro på tingene
Foto: FC Roskilde

Infoboks

FC Roskilde - Thisted
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,57 3,80 5,00
NordicBet 1,60 4,10 5,05
Oddset 1,60 4,00 5,40

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Søndag fik FC Roskilde sæsonens første sejr i 1. division, og det giver hele truppen en fornyet tro på tingene, forklarer kantspilleren Nicolai Jessen.

Søndag kom forløsningen endelig for FC Roskilde.

I tiende forsøg fik holdet nemlig sæsonens første sejr i 1. division, da Hvidovre blev sendt hjem med et nederlag. De tre point giver et boost til hele holdet, forklarer kantspilleren Nicolai Jessen.

- Det giver os da en fornyet tro på tingene. Der er en stor lettelse for samtlige spillere. Det er en sejr, vi har tørstet længe efter, så det var dejligt at få den, siger Jessen til bold.dk.

Sejren lød på 3-0, og det var et ganske retvisende billede af opgøret, mener han.

- Det synes jeg egentlig. Ud over mit mål havde jeg selv to på overliggeren og to halve friløbere, så jeg skulle nok have lavet en pind eller to mere.

- Og ud over det var vi flere gange halvfarlige. Så sejren kunne godt have været en lille smule større, siger han.

Hvidovre-kampen var det andet opgør, hvor cheftræner Christian Lønstrup stod i spidsen for holdet. Ifølge Nicolai Jessen har Roskilde præsteret godt i begge opgør, og især indstillingen har været stærk.

- Det virker, som om alle folk har fået fornyet tro på tingene via Lønstrup. Folk vil dø med støvlerne på og arbejde for logoet, siger han.

Ifølge offensivspilleren kan det godt mærkes, at der er kommet en ny chef til. Det hele er blandt andet blevet lidt mere professionelt med hårdere træninger, og det har givet pote.

- Med Lønstrup er der kommet lidt andre boller på suppen. Han stiller nogle krav til alle spillere og er måske kommet med en lidt anderledes spillemåde, som passer os små teknikere ret godt, siger Nicolai Jessen.

Onsdag skal FC Roskilde i kamp igen, når det gælder pokalopgøret mod AaB.

I weekenden gælder det udekampen mod FC Helsingør i 1. division. Trods sejren ligger holdet stadig sidst i rækken med seks point efter ti kampe.

anton@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

1 kommentar

femmerbolden 16:36          
Jessen: sympatisk gut og....... hurtigere end de fleste. En scoring, to halve friløbere og et par stykker på tværribben. Jessen i en nøddeskal.
Tirsdag 19. marts