Luk

Roskilde-kaptajn vil rejse sig fra dumt nederlag

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

HB Køge - FC Roskilde
NordicBet Liga (20/10)
bet365 1,80 3,90 4,00
NordicBet 1,75 3,95 4,10
Oddset 1,75 3,95 4,20

Nicklas Halse mener, at FC Roskilde spillede sin bedste kamp i sæsonen mod Næstved Boldklub i sidste weekend – derfor var han ekstra irriteret over, at det endte med nederlag.

FC Roskilde har hidtil i sæsonen fået fire point og er sidst i 1. division. I søndags kunne det dog godt være endt med flere point til kontoen.

Det var nemlig et meget sent mål fra Næstved Boldklubs Kristoffer Munksgaard, der sørgede for, at Roskilde tabte for sjette gang i sæsonen – og det irriterede anfører Nicklas Halse.

- Det var en kamp, hvor vi dominerede og var bedst gennem 88 minutter, og så dummede vi os til sidst. Vi var uopmærksomme på en kontra, hvor de fik scoret. Det var rigtig skidt.

- Vi vidste, det skulle komme fra Munksgaard, og det var for dårligt, at vi ikke fik lukket ham ned, siger Nicklas Halse.

Han var dog glad for indsatsen..

- Det var vores bedste kamp i sæsonen, og der var mange positive ting at tage med. Vi er på rette vej, og vi har fået nogle gode spillere, som er med til at løfte det – og stemningen i truppen er god.

Søndag skal FC Roskilde møde Nykøbing FC, som har været fint kørende og er på fjerdepladsen.

- Det bliver helt sikkert svært. Vi mødte dem i en træningskamp, hvor det gik meget godt, men det er et stærkt hold, som har fået en god start, så det bliver ikke let, siger Halse.

Søndagens kamp bliver samtidig den første kamp under den nye træner Martin Jungsgaard, som har taget over efter Christian Iversen, der forlod jobbet i mandags.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 19. oktober