Luk

Roskilde-klubber delte i intenst topbrag

| 3. division | 3 kommentarer

Lokalbraget mellem Roskilde KFUM og FC Roskilde endte 1-1 efter en intens affære, mens Young Boys FD bankede VSK Aarhus med 4-1.

Der var bagt op til et kæmpe brag i toppen af 3. division lørdag eftermiddag, da Roskilde KFUM tog imod lokalrivalerne fra FC Roskilde.

Inden opgøret toppede sidstnævnte tabellen med hele 28 point af 30 mulige, mens KFUM havde 18 af slagsen, men værterne kunne altså hale ind med en sejr.

Tændingen var høj fra start, og midtvejs i første halvleg fik FC Roskilde tilkæmpet sig et straffespark, som Monday Etim skulle tage sig af.

Offensivspilleren scorede ganske sikkert, men kampens dommer vurderede, at Monday Etim stoppede op i tilløbet, hvorfor målet blev annulleret, FC Roskilde-spilleren fik et gult kort og hjemmeholdet i stedet fik frispark.

Bedre gik det gæsterne efter 33 minutter, hvor Valdemar Schousboe var på pletten og bragte FC Roskilde i front med 1-0.

Den stilling holdt til pausen, men ti minutter inde i anden halvleg lykkedes det Roskilde KFUM at udligne til 1-1 på mål af Emre Selvi, som skabte stor begejstring blandt hjemmefansene.

Trods yderligere chancer og god tænding bød kampen ikke på flere mål, så det endte med en deler i lokalbraget.

Pointdelingen betyder, at FC Roskilde stadig er suverænt i spidsen af 3. division med 29 point for 11 kampe, mens Roskilde KFUM er toer med 19 af slagsen.

Andetsteds hentede Young Boys FD en flot comebacksejr på 4-1 ude mod VSK Aarhus, mens Karlslunde og Dalum spillede 0-0.


Af Martin Schmidt
Lørdag 22. januar