Luk

Roskilde om uventet trænerskifte: Ærgerligt

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Roskilde om uventet trænerskifte: Ærgerligt
Foto: Ole Walldo

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Roskilde
NordicBet Liga (19/09)
bet365 1,45 4,20 7,50
NordicBet 1,52 4,15 6,00
Oddset 1,45 4,50 6,70

FC Roskilde-ejeren Carsten Salomonsson ærgrer sig over den uventede afsked med Christian Iversen, men han har store forventninger til sin nye cheftræner Martin Jungsgaard.

FC Roskilde-ejeren Carsten Salomonsson måtte mandag ansætte Martin Jungsgaard som træner i klubben, da den nu tidligere træner Christian Iversen sagde op efter lidt over to måneder i sædet.

Det var en ærgerlig opsigelse at modtage, fortæller Salomonsson til bold.dk.

- Det er da ærgerligt, og det er det. Men det gode er, at vi kender hinanden godt, og der ingen bad feelings er, siger Salomonsson og fortsætter.

- Iversen måtte erkende, at han har civil virksomhed og familie, og det er svært at forene med et 1. divisionsjob. Det har måske overrasket Iversen lidt, hvor meget tid, der skulle bruges.

- FC Roskilde er kun en deltidsopsætning, men til gengæld er der fortsat høje forventninger.

De høje forventninger kommer blandt andet fra Salomonsson selv.

- Der er store krav til at sidde at analysere, sidde at nørde, og det er det, jeg godt ville have mere af – både på det taktiske og fysiske plan.

Ifølge Christian Iversen stemte forventningerne mellem træner og klub ikke længere overens, men det er Salomonsson uenig i.

Han fortæller, at der ikke er noget, som har ændret sig forventningsmæssigt, da der økonomisk heller ikke er ændret på noget.

Roskilde ligger efter otte runder på sidstepladsen, og det skyldes i høj grad uheld, mener ejeren, som var helt tilfreds med Iversens indsats.

- Det, der har været helt fantastisk med Iversen, er, at han har samlet omklædningsrummet. Der er en verden til forskel på holdet nu og fra foråret.

- At vi ligger, hvor vi ligger, er lidt uretfærdigt. Vi har været så tæt på i alle kampe, men det er ikke gået vores vej, og vi har manglet de sidste procenter, selvom det er en kliché.

Jungsgaard kan føre det videre

Carsten Salomonsson og nyansatte Martin Jungsgaard har fælles fortid i Fremad Amager, og ejeren er meget tryg ved ansættelsen, som han mener kan vende heldet for Roskilde.

- Jeg ved hvor meget, han tænker fodbold. Det er døgnet rundt. Han har en anden tilgang til spillet og en anden væremåde, så der kommer til at ske noget, som gør, at vi måske får de ekstra procenter ind.

Selvom afskeden med Iversen ikke var planlagt, så kommer ansættelsen af Jungsgaard på et godt tidspunkt, mener ejeren.

- Vi er kommet til et stadie, hvor der er brug for en anden tilgang til det hele. Iversen kom ind med sine sociale kompetencer og integrerede os, og det er vi blevet nu.

- Det skal Iversen have kæmpe ros for, men nu hvor han er stoppet, så har vi brug for en som Jungsgaard, der er meget disciplineret, kræver hårdt fysisk arbejde og har en konkret spillestil.

Roskilde har i 2019 haft et turbulent år, hvor man først kæmpede for at undgå en konkurs, siden en matchfixing-sag, hvor den tidligere cheftræner Christian Lønstrup anklagede sine spillere for matchfixin, og nu er Jungsgaard så den fjerde træner, som står i spidsen for holdet i år.

Peter Foldgast overtog nemlig roret som midletidig træner, da Lønstrup blev suspenderet af klubben efter sine anklager, inden Iversen blev fastansat i sommeren.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

mofo72 22:11          
Hvor er det vildt man tror på man kan sælge den historie, i stedet for at trække vejret og acceptere der er uro. Så går der total forklar mig røv i den.. øv hvor blir det bare falskt og kedeligt
Onsdag 18. september